Isplivale nove pikanterije iz porodice Đogani - "Andrej se nije izlečio, bojim se šta bi mogao da uradi Nini kad se napije!"

   Đole stao u odbranu brata!

Isplivale nove pikanterije iz porodice Đogani - Isplivale nove pikanterije iz porodice Đogani -
Celebrity
Isplivale nove pikanterije iz porodice Đogani - "Andrej se nije izlečio, bojim se šta bi mogao da uradi Nini kad se napije!"

   Đole stao u odbranu brata!

Đole Đogani je rešio da se oglasi nakon mnogobrojnih prozivki na njegov račun, kao i na raćun njegovog brata Gagija Đoganija.

Đole Đogani više nije mogao da ćuti!

U poslednje vreme smo svedoci čestih svađa u porodici Đogani, s obzirom na to da se Luna, Gagi i Anabela nalaze u Zadruzi. Anabela je često prozivala Gagija da je narkoman, iako se on lečio od te bolesti zavisnosti i već duže vreme nije konzumirao narkotike. Đole je istakao da se njegov brat Gagi izlečio od Gagi Đogani izlečio od svog poroka, dok to Andrej Atijas, prema njegovim rečima, nije učinio.

PROČITAJTE JOŠ: STAR saznaje: Milica Kemez ZBOG PARA bila u vezi sa lezbejkom! Sve joj uzela!

PROČITAJTE JOŠ: Sofija Milošević osvojila srca bogatih sportista! OVO su sve njene ljubavi – teniseri, fudbaleri, vaterpolisti!

PROČITAJTE JOŠ: Aca Lukas progovorio! Sve o Sonji, ljubavi i mržnji stalo je u nekoliko redova!

Andrej se nije izlečio, a Gagi jeste. Andrej pije od detinjstva, tako da ne može da se izleči za mesec dana. Anabela je verovala da se udaje za nekog bogatog biznismena, a zaboravila je da je on ostavio trudnu ženu. On je jedan običan narkić kom je sad posao da čuva decu. Svi Anabelini muškarci polude jer ih ona tuče. Njoj treba da pomogne psihijatrijska ustanova – istakao je Đole za „Hit Informer“.

Potom je Đogani dodao da nije upoznao Atijasa lično.

– Ne, tog narkića nisam upoznao. Nije imao tu privilegiju da se upozna i rukuje sa mnom. On je jedan indijanac. A Anabela je tom narkiću ostavila da joj čuva decu. Nina je tinejdžerka i bojim se šta bi mogao da joj uradi kad se napije. Anabela uživa u „Zadruzi“ i uopšte ne brine o deci koja su napolju – zaključuje denser.