Instagram Seke Aleksić – Radost iščekivanja

   Seka Aleksić je nedavno postala majka po drugi put.

Instagram Seke Aleksić – Radost iščekivanja Instagram Seke Aleksić – Radost iščekivanja
Celebrity
Instagram Seke Aleksić – Radost iščekivanja

   Seka Aleksić je nedavno postala majka po drugi put.

Instagram Seke Aleksić obiluje fotografijama sa kojih isijavaju nežnost i ljubav. Sekini fanovi mogu uživati u prazničnom raspoloženju svoje omiljene zvezde i njene porodice.

Radost majčinstva i bliskost sa mužem, Veljkom Piljikićem, čine da Seka blista. U poodmakloj trudnoći, ona je izgledala fantastično! Aktivna i vedra, zvezda je novogodišnju radost podelila sa onima kojima je to najpotrebnije.

Instagram Seke Aleksić je divan način za promociju istinskih vrednosti: humanosti, empatije i privrženosti drugima. Da je Sekino srce dovoljno veliko za sve, pokazuju brojne humanitarne akcije u kojima učestvuje sa svojim mužem i majkom Ibrimom. Kako sama kaže, njena majka se puno mučila kako bi svojoj deci pružila lepo detinjstvo. Zato Seka želi da deci u svom okruženju ulepša detinje dane.

Iako uživa veliku popularnost, pevačica nije dozvolila da je slava ponese. Ona se svakodnevno druži sa ljudima koji ne pripadaju svetu poznatih. Tako je, u saradnji sa poznatom modnom kućom, u svom domu organizovala novogodišnje darivanje za decu iz komšiluka.

Uz Deda Mraza koji se dovezao u bajkovitim kočijama, njen sin Jakov i njegovi drugari iz ulice imali su najlepši novogodišnji provod.

Uz Božiju pomoć, sve je moguće

Seki Aleksić Nova godina je donela izuzetne trenutke i velike novosti. Naime, pevačica je nedavno postala majka po drugi put. Kako su izvestili fanove, ona i Veljko dobili su još jednog dečaka. Kao i za prvog sina, i za drugog su najpre odabrali biblijsko ime – Isak. Međutim, kada se beba rodila, odlučili su da je nazovu Jovan, po svojoj krsnoj slavi Jovandanu.

S obzirom na to da su se Seka i Veljko oba puta borili za to da postanu roditelji, zahvalni su, kako kažu, Bogu na radosti koju im je pružio. Seka je oba puta hrabro prošla kroz proces veštačke oplodnje. Snažna želja da postane majka pomogla joj je da istraje i nakon dva spontana pobačaja. Ona toliko voli decu, da je izrazila želju da ih ima troje. Uz muževljevu ljubav i podršku, veruje da će uspeti i to da ostvari kada bude bilo pravo vreme.

Instagram Seke Aleksić beleži uspomene na verske praznike koje estradna zvezda sa svojom porodicom obeležava. Slaveći Detinjce, Materice i Oce, Seka promoviše tradicionalne vrednosti. Njeni obožavaoci su oduševljeni vezivanjem crvene vrpce od strane malog Jakova, čime se simbolično ukazuje na čvrstinu porodične veze i ljubavi.

Instagram Seke Aleksić – Aktivna i u trudnoći

Da je Seka bila aktivna trudnica kao i u prvoj trudnoći, pokazuju njene fotografije s nastupa i sa putovanja. Sekini obožavaoci su uživali u njenim nastupima širom zemlje i Evrope, a ona je bila srećnija nego ikad. Letovanje u turskom luksuznom odmaralištu, kao i odmor u Beču, samo su neke od destinacija na kojima je Seka provodila svoje trudničke dane.

Nakon prve trudnoće, Seka se, kao i mnoge druge porodilje, borila sa viškom kilograma. Svesrdnim Veljkovim zalaganjem, profesionalnim kik-bokserom, Seka je liniju dovela u top-formu. Veoma istrajna u onome što naumi, Seka je izdržala naporne treninge i u drugu trudnoću ušla sa idealnom linijom. Kada se odmori od drugog porođaja, pevačica i njen muž će se sigurno opet posvetiti sportu i oblikovanju Sekine figure.

S obzirom na to da se termin porođaja pred Novu godinu uveliko bližio, Seka Aleksić je zimske dane provodila u miru i toplini svoga doma u Staroj Pazovi. Svoje pratioce je jednom prilikom oduševila snimkom na kom se vidi kako beba mrda u stomaku dok se ona odmara u spavaćoj sobi.

U prvoj trudnoći, Seka je planirala da se porodi u austrijskoj prestonici. Međutim, Jakov je poranio dvadesetak dana, pa je rođen u Srbiji. Kada je Seka zatrudnela drugi put, Veljko i ona su odmah pronašli kliniku u Beču i dogovorili sve detalje u vezi sa porođajem. S obzirom na to da pevačica ima austrijsko državljanstvo, ona i beba će imati sve beneficije koje Austrija obezbeđuje za porodilje i njihove bebe.

Božićni duh na Instagramu Seke Aleksić

Svoje obožavaoce Seka je obradovala snimkom na kome se, uz duhovnu pesmu, vidi praznična trpeza. Sveće, žito i slama dominiraju svečano postavljenim stolom. Da je pevačica veliki vernik, pokazuju i brojne ikone u njenoj trpezariji.

View this post on Instagram

+МИР БОЖИЈИ+ХРИСТОС СЕ РОДИ+

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

Kao i za druge pravoslavne vernike, Božić je i za Seku Aleksić i njenu porodicu jedan od najvažnijih praznika. Šireći ljubav i hrišćansko milosrđe, zvezda je pratiocima uputila reči smirenja i utehe, te svima čestitala Božić.