Indira: "Okrenimo se od danas SREĆI!"! Spot "Za MILIJUN GODINA!" (VIDEO)

   Samo pozitiva!

Indira: Indira:
Celebrity
Indira: "Okrenimo se od danas SREĆI!"! Spot "Za MILIJUN GODINA!" (VIDEO)

   Samo pozitiva!

Harizmatična pevačica Indira sinonim je za osmeh, pozitivnu energiju i zato ne čudi njezina namera da kroz stihove pesme “Za milijun godina” koje potpisuje, unese vedrinu u mnoge kuće širom regiona u ovim čudnim vremenima.

Indira: „Život nas ne mazi, ali ne gubimo nadu!“

– Dragi moji, život nas ne mazi ovih dana, ali to ne znači da trebamo izgubiti nadu! Celi svet je zastao, ali mislim da nikada nije vladala veća solidarnost i briga za svaki život. Stanovnici Zagreba suočili su se i sa zemljotresom, živimo u neizvesnosti, ali svakodnevno svedočimo predanosti naših medicinskih radnika, vatrogasaca, trgovaca, dostavljača te velikom srcu volontera koji pomažu. Društvene mreže nikada nisu bile socijalno osetljivije i toliko pune ljubavi i pozitivnih poruka…moram priznati da meni pomaže ta kolektivna terapija. Niko nije u ovome sam, osim što zajedno pevamo najdraže pesme,  vežbamo zajedno, kuvamo zajedno, oseća se empatija i pozitiva u svakoj poruci što daje nadu u bolje sutra koje, verujte mi, dolazi! Upravo to je poruka ove pesme koja je nadahnuta lepim sećanjima – ispričala je Indira koja dane provodi aktivno, stvarajući muziku  za novi album i planirajući nove projekte.

PROČITAJTE JOŠ: Katarina Grujić mogla da UMRE greškom lekara! Gangrena slepog creva joj umalo došla glave!

PROČITAJTE JOŠ: Aca Lukas kupuje nov penthaus – Muzički studio i klavir u centru luksuzne nekretnine?!

PROČITAJTE JOŠ: Scandal! PAPARACO! Milan Stanković skida kilažu – leto je iza ćoška! (FOTO)

 Branimir Mihaljević autor je muzike koja će sigurno osvojiti mnoga srca, a Indira je želela  da uz nju u ovoj priči budu njeni  prijatelji, ljudi dobre volje, tako da su joj se u pesmi i spotu koji je režirala Sandra Mihaljević pridružili Neda Parmać, Mario Roth (grupa Vigor), Slavko Sobin, Giuliano, Katarina Baban, Ines Preindl, Matija Vuica i Jure Popović, Mario Petreković, Frano Ridjan, Matej i Marko Mihaljević, Sonja Kovač, Amir Kazić Leo, Luka Nižetić, Nikola Bosilj (grupa Mejaši), Luka Krištofić i Grambo Flash (Indira band), Stipe Drviš, Ana Begić – Tahiri, Edo Drakulić (grupa Mejaši), Lea Mijatović i Mirjana Mikulec, a koji su vlastitim kućnim snimkama pokazali kako provode dane i pronalaze razloge za sreću.

Muzika  dira u dušu, osnažuje nas, podseća na lepe trenutke, a uvek nasmejana Indira svima propisuje sledeću terapiju:
– Slušajte ovu pesmu svaka dva sata sljedećih mnogo dana. Okrenimo se od danas sreći!