Indi posle agonije koju je prošla poručuje: Ljubi brat ŠTROKAV vrat! (VIDEO)

   Malo smeha nije na odmet!

Indi posle agonije koju je prošla poručuje: Ljubi brat ŠTROKAV vrat! (VIDEO) Indi posle agonije koju je prošla poručuje: Ljubi brat ŠTROKAV vrat! (VIDEO)
Celebrity
Indi posle agonije koju je prošla poručuje: Ljubi brat ŠTROKAV vrat! (VIDEO)

   Malo smeha nije na odmet!

Indira Indi Aradinović nedavno je imala zahtevnu operaciju želudca, koja nije prošla tako slavno.

Indi se polako oporavlja…

Mnogo se spekulisalo o agoniji kroz koju je prošla, a pevačica je sada rešila da se okrene pozitivnim stvarima i ostavi sve ružno iza sebe.

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Vratio se bivši muž Suzane Jovanović: POPOVIĆU, DOŠAO SAM DA TI SE OSVETIM! Stigla ih kazna: BRENA U SUZAMA: BOBO SPASI NAS! JOKSIMOVIĆ NAŠAO NAČIN DA SPASE KUMA OD KORONE! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Kija uputila brutalnu poruku Slobinoj devojci nakon što joj je lajkovala fotografiju?! Ovo niko nije očekivao!

PROČITAJTE JOŠ: Detalji HAOSA između Tanje Savić i Dušana! Da te ubijem, deca bi samo gledala – jezive pretnje!

Indi je za svoj Instagram profil napravila urnebesan video, a na snimku je možete prepoznati u telu muškarca.

Naime, ona je od sebe napravila muškarca i objavila to uz šaljivu poruku.

 

– Mislim da je vreme za humor, posle lošeg perioda koji je iza mene…Ljubim svu braću u štrokav vrat – napisala je Indi i nasmejala sve.

Podsetimo, vest da je Indira Indi Aradinović smanjila želudac odjeknula je kao bomba u medijima. Po preporuci Darka Lazića, Indi je odlučila da je operiše doktor Ilić Miroslav. Dok ga je pevač hvalio gde god je stigao, Indi i njena porodica iznose negativno mišljenje o doktoru. Optužuju ga da je kriv za pogoršanje njenog zdravstvenog stanja i da su spremni da ga tuže.

Indi se trenutno nalazi na Kliničkom centru Srbije i oporavlja se od svega. Pevačica nije davala izjave za medije, ali se njena rođena sestra, Edita Aradinović, obratila javnosti putem svog Instagram profila. Istakla je da se Indi bori za život i da je u kritičnom stanju i da je doktor Ilić kriv za sve. Nakon ovih prozivki, i doktor je rešio da se oglasi i ispriča svoju stranu priče. On je za portal Srbija Danas, odgovorio na sva važna pitanja vezana za ovaj slučaj.

Koje je Vaše objašnjenje zašto je došlo do komplikacija u slučaju pacijentkinje Indire Aradinović?

– Barijatrijske operacije, koje se izvode laparoskopski su danas standardizovane, ali i dalje veoma kompleksne. I pored najboljih uslova, treninga i ukupnog hirurškog znanja, oni koji ovu hirurgiju operišu suočavaju se sa ozbiljnim komplikacijama u 1-3% slučajeva, dok drugih, manjih kompliacija ima i do 10% pacijenata. U slučaju Indire Aradinović dogodila se veoma retka komplikacija koja nije zavisila od operativne tehnike ili izbora operacije, koju ja nisam sreo u proteklih 12 godina, kako operišem barijatrijsku hirurgiju, a vezana je za upalu pankreasa – rekao je doktor Ilić.

VIP RadarRajko Ristić