Igor i Severina dali drugu šansu braku zbog deteta?! Nakon krize usledilo pomirenje!

   Sve se saznalo!

Igor i Severina dali drugu šansu braku zbog deteta?! Nakon krize usledilo pomirenje! Igor i Severina dali drugu šansu braku zbog deteta?! Nakon krize usledilo pomirenje!
Celebrity
Igor i Severina dali drugu šansu braku zbog deteta?! Nakon krize usledilo pomirenje!

   Sve se saznalo!

„Ko je rekao da snajka nije vredna”, komentariše Dragan Kojić Keba dok snima Severinu kako krpom i deterdžentom riba ručke na kuhinjskim elementima u njegovoj vili na Bežanijskoj kosi. Za to vreme Igor leži na kauču i gleda televiziju. Reklo bi se – prava porodična idila. Al` zamalo.

Severina je u samoizolaciji i ne može da viđa dete!

Severina je u prinudnoj izolaciji, a policija je redavno proverava, što joj dobro dođe da odobrovolji Igora, koji je nedavno hteo da se razvede. Kako upućeni tvrde, on je pristao da braku da drugu šansu samo zbog malog Aleksandra, za koga je jako vezan, što Severina i te kako dobro zna, pa je na tu kartu i zaigrala da spusti tenziju.

PROČITAJTE JOŠ: Mile Kitić ne izlazi iz kuće zbog korone?! Pa pogledajte ovu EKSPLOZIJU luksuza i biće vam jasno zašto!

– Oni se stalno svađaju i bili su na korak od razvoda, pa su se pomirili. Igor se teško nosi sa njenim čestim promenama raspoloženja. Zbog te nervoze, Igor svaki čas ima neki ispad. Nedavno je fizički nasrnuo na njenog novog menadžera jer je došlo do nesporazuma oko para. Moglo je sve da se reši mirnim putem, a ovako su ostali i bez para i bez menadžera. Igor je sve ovo vreme bezuslovno bio na njenoj strani, radio je što niko ne bi, čak je i one sveće palio, ali sve mu je teže. Ona je van sebe, u depresiji je i očaju, smenjuju se bes i ishitreni postupci, a sve se na kraju slomi na njegovim leđima. Kad pokuša da se skloni, ona mu nabije grižu savesti, a sad ispada da je on kriv što Severina ne provodi vreme sa sinom, već ga uzme od Milana i ode da peva ili nešto drugo radi, a Igor brine o detetu. Recimo, za Božić je sina sa Igorom poslala na Hilandar. Priča se da je Igor išao da uzme grožđe sa čudotvorne loze Svetog Simeona, koje bračnim parovima daruje decu. Isto se desilo i pred skandal u Beogradu. Bio je njen red da vikend provede sa detetom, ali je imala zakazane koncerte u Švajcarskoj – kaže izvor za SVET i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Slavlje u Cecinom domu! Čestitke pljušte sa svih strana – U vili je odjeknula pesma!

– Milanu je rekla da će otkazati nastupe, ali pošto se zakačila sa Igorom, ostavila je Aleksandra i otišla u Švajcarsku, a Igor je usred epidemije dete vodio u najveću igraonicu u Zagrebu. Milan je odmah uzeo sina, a Severini preko telefona rekao da po povratku neće moći da ga vidi, jer je bila u kontatku sa mnogo ljudi i letela avionom, a on ne želi da izlaže dete opasnosti od zaraze. Ona je poludela i rekla da mora da joj da sina, pa je Milan sve napisao u mejlu i ponovio da joj ne da dete dok ne prođe obavezan period samoizolacije od 14 dana i da posle slobodno dođe da ga uzme. Međutim, Severina se pojavila ispred njegove zgrade u Beogradu, panično zvonila na interfon, stajala satima na ulazu, pravila scene i sve čak snimala i okačila na društvene mreže. Ubrzo je uz pratnju policije odvedena u kućni karantin u Kebinu kuću, gde i dalje mora da boravi jer je stalno proveravaju nadležni organi – kaže izvor.

PROČITAJTE JOŠ: Gastoz zarobljen u Tajlandu! „Izbacili ga iz hotela jer više nema para!“

– Milan nikada nije imao ništa protiv da Severina bude sa detetom, ali neće dozvoliti da ga ostavlja Igoru samog i da nastupa ili da mu Igor ispunjava vreme predviđeno za boravak sa majkom. Igor je Severinin muž. Normalno je da će biti zajedno i da treba Aleksandar da ima dobar odnos sa njim, ali nije normalno da ga non-stop sam čuva – kaže izvor Sveta, a kada smo pozvali Milana Popovića zbog komentara, on je rekao: “I dalje ostajem pri svome, a to je da ovo nije tema koja bi trebalo da zanima javnost, a pogotovo ne dok traje sudski postupak. Nemam komentar.”