Hurricane u problemu! Ivana i Ksenija zaratile, Sanja ne zna šta da radi!

   Napeto!

Hurricane u problemu! Ivana i Ksenija zaratile, Sanja ne zna šta da radi! Hurricane u problemu! Ivana i Ksenija zaratile, Sanja ne zna šta da radi!
Celebrity
Hurricane u problemu! Ivana i Ksenija zaratile, Sanja ne zna šta da radi!

   Napeto!

Devojkama iz grupe Hurricane prvo je korona pokvarila odlazak u Roterdam na Evroviziju, gde je trebalo da nas predstavljaju pesmom Hasta la vista, a onda su i jedna drugoj postale prepreka.

Hurricane na ratnoj nozi – biće žestoko!

Naime, priče da bi se moglo održati online takmičenje potpuno su sludele njih tri jer ne mogu da se dogovore da li to žele ili odustaju.

PROČITAJTE JOŠ: Aca Lukas ODUVAO! Tokom koncerta obratio se komšinici koja mu je ukrala srce i poručio joj ovo! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Boki 13 očajan i uplašen u ZATVORU – Oseća da UMIRE pa odbija da ga majka vidi u takvom stanju!

PROČITAJTE JOŠ: Maja Berović OVO KRIJE! Šest stvari iz života koje NISTE ZNALI!

– Nakon što je odlučeno da će Evrovizija biti otkazana zbog pandemije virusa korona, holandski javni servis doneo je odluku da ove godine umesto klasičnog takmičenja organizuje poseban program, pa će već izabrani predstavnici 41 zemlje ipak održati onlajn koncert 16. maja, a emisija će se zvati Eurovision: Europe Shine A Light, trajaće dva sata i biće emitovana na zvaničnom Jutjub kanalu, ali već je jasno da će glamur i spektakl koji inače prati ovo takmičenje izostati. Reklo bi se ni ovo nije loše, ali, uprkos šansi da ih bar onlajn vidi i čuje celi svet, predstavnice Srbije nisu baš srećne. Ivana misli da svoj talenat i energiju ne mogu da pokažu na taj način, pa je za to da se prijave naredne godine kada se sve vrati u stare tokove, dok Ksenija ne želi da propuste ovu šansu. Sanja, koja obično savetuje devojke šta i kako da rade jer je iskusnija od njih, ovog puta neće da se meša i stoji po strani.

– Njih tri se zaista dobro slažu, ali Ksenija i Ivana su temperamentnije, a Sanja je do sada uvek bila njihov glas razuma jer je i najstarija. Ksenija i Ivana često reaguju na prvu loptu, pa ume da dođe do svađe i vike, ali sve se to nekako do kraja sredi i ispegla jer njih tri su pre svega drugarice, a onda i koleginice – kaže za Svet dobro obavešten izvor, a neki koji nisu uspeli da pobede na Beoviziji teše se da devojke baš i nisu izvukle bingo i da su sa razlogom zabrinute jer sada neće moći da računaju na kompletni efekat koji su planirale da postignu svojim nastupom.