Golišave fotografije Lidije Vukićević - I dalje žari i pali!

   Pažnja! Opasno po život!

Golišave fotografije Lidije Vukićević - I dalje žari i pali! Golišave fotografije Lidije Vukićević - I dalje žari i pali!
Celebrity
Golišave fotografije Lidije Vukićević - I dalje žari i pali!

   Pažnja! Opasno po život!

Golišave fotografije Lidije Vukićević napravile su pravi bum na jednoj društvenoj mreži. Provokativnim izdanjem Lidija je ponovo zagolicala maštu svojih obožavalaca i pokazala kako uživa u životu. Najnovija hit fotografija snimljena je u Severnoj Makedoniji, u jednom luksuznom hotelu. Slika raspiruje strasti, ali ne otkriva previše – Lidija je u toplesu, ali grudi su skrivene. Iako uveliko gazi šestu deceniju, poznata glumica i te kako ima čime da se pohvali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

Kao neko ko obožava da putuje, Lidija svaki slobodni trenutak koristi da obiđe egzotične svetske destinacije. Tokom boravka u Zanzibaru, uživala je u kristalno čistim plažama i odmoru od gradske vreve. Pa ipak, našla je vremena i za gimnastiku. Sa svojim pratiocima podelila je trenutak dok u kupaćem kostimu radi stoj na rukama. Lidija je veoma aktivna na društvenim mrežama. One koji je prate, redovno izveštava o događajima iz svog života. U Zanzibaru je boravila sa misterioznim, 15 godina mlađim muškarcem, koga već duže vreme vešto krije od budnog oka javnosti.

Iz braka sa fudbalerom Mitrom Mrkelom, Lidija Vukićević ima dva sina. Nakon razvoda, svoj ljubavni život nije delila sa javnošću. Nekoliko puta isticala je da su odnosi sa bivšim mužem korektni i da ga poštuje kao oca svoje dece. Njihovi sinovi su porasli i pravi su lepotani. Lidija je, kako sama kaže, ponosna što su izrasli u dobre momke. Oni su napravili pravu pometnju kada su, u društvu majke, uveličali jedno prestoničko slavlje. 

Rođeni avanturista

Golišave fotografije Lidije Vukićević potvrđuju da je ona rođeni avanturista. Ona živi život punim plućima i sebe je častila putovanjem u toplije krajeve – na Maldive. A nije ni čudo. Zašto biti na hladnoći, u džemperu i jakni, kada može i pod palmom, u bikiniju? Ona svakodnevno dobija komplimente od svojih fanova koji za njen izgled imaju samo reči hvale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

Zgodna glumica nas često počasti i slikom svog raskošnog doma, a tako je bilo i za naš najveći praznik, Božić.

Svojim smelim stajlingom Lidija često intrigira domaću javnost. Ona se ne ustručava da pokaže svoje izvajano telo na kome joj zavide i mnogo mlađe koleginice. Pripijenom garderobom vatrena crnka zna da istakne svoje adute. Ne osvrće se na zlobne komentare da se ponekad ponaša neprilično za svoje godine. Hejterima poručuje da je primereno sve što njoj odgovara. Ponosna je na svoje godine i ne želi da ih krije. Zrelost joj je donela šire vidike, fleksibilnost i opuštenost. 

Golišave fotografije Lidije Vukićević – lepotica na meti udvarača

Brojni udvarači pokušavali su da osvoje njeno srce, ali Lidija se ne da lako. Mnogi šmekeri smatrali su je neosvojivom. Zli jezici šuškali su da je ona dama visokih prohteva i da traži bogatog muškarca koji će joj priuštiti luksuz. Nasuprot tome, Lidija kaže da joj materijalne stvari nisu važne. Da bi je neki muškarac osvojio, nije dovoljno da bude bogat. Tokom boravka u Africi, videla je veoma siromašne, ali srećne ljude. Tada je shvatila da za sreću nije potrebno mnogo. Ljubav je njen pokretač i bez nje ne može da živi. Tu se ne misli samo na partnerske odnose, već i na ljubav prema deci i prijateljima.

Golišave fotografije Lidije Vukićević 1

Lidija Vukićević se proslavila ulogom Violete Popadić u seriji “Bolji život”, a ostaće upamćena i kao Lilika iz filma “Žikina dinastija”. Glavnu ulogu ostvarila je u filmu „Lutalica“. Osim glumom, Lidija se bavi i politikom, a sada je zaštitno lice jednog domaćeg brenda i možemo je gledati u reklamama za kafu. Pojavljivala se i u novijim humorističkim serijama i tako stekla obožavaoce među mlađom populacijom.

Tokom duge karijere, Lidiju Vukićević mogli smo videti u različitim izdanjima. Za potrebe snimanja domaćih serija, farbala se i nosila perike, pa smo je tako mogli videti kao plavušu i crvenokosu. Duga, kovrdžava kosa njen je zaštitini znak i zato ne namerava da skraćuje ili ispravlja svoje uvojke. Uz dugačke noge i atraktivno poprsje, kosa je ono po čemu je Lidija prepoznatljiva.

Budite u toku sa događajima iz života domaćih zvezda – čitajte VIP radar!