Goca Tržan gora od POLICIJSKOG ČASA! Raša je sluša k'o da mu je MAMA!

   Karantin na nju posebno deluje...

Goca Tržan gora od POLICIJSKOG ČASA! Raša je sluša k'o da mu je MAMA! Goca Tržan gora od POLICIJSKOG ČASA! Raša je sluša k'o da mu je MAMA!
Celebrity
Goca Tržan gora od POLICIJSKOG ČASA! Raša je sluša k'o da mu je MAMA!

   Karantin na nju posebno deluje...

Goca Tržan i njen desetak godina mlađi muž Raša Novaković važe za skladan par!

Oni se nikad ne svađaju, ali što bi se i svađali kad se Goca za sve pita. A Raša je tu da sluša!

Goca Tržan – stroga pre svega!

Kako piše STAR tako je i ovih dana dok vlada pandemija virusa korona. Naime, kako se šuška, Goca je zabranila Raši da i u vreme kada nije na snazi policijski čas, ne ide kod svojih ortaka. Objasnila mu je da stanje nije nimalo naivno, te da nema nameru da rizikuje. Tim pre što su svi Rašini drugari mahom muzičari i svi su putovali preko granice pre nego što je proglašena pandemija, a poznato je da je virus kod nas stigao iz inostranstva.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Bogdana u OPASNOSTI! Veljko je sklonio na sigurno! Evo gde se kriju i šta rade! Plus! EKSKLUZIVNE SLIKE!

PROČITAJTE JOŠ: Marijina majka imala je buran bračni život – Udala se sa 18. godina, pa se preudala za muzičara!

PROČITAJTE JOŠ: Anabela bila predmet POŽUDE Marka Miljkovića! Želeo da je smuva i sačuva popularnost?

Raša se složio sa svojom ženom. Njemu ne pada teško da vreme provodi samo sa njom i njenom ćerkicom Lenom.
Ionako nemaju vremena kada je stanje redovno, pa sada sve to nadoknađuju u toplini svog doma. Bilo kako bilo, Gocina reč se poštuje.

Čini se da pevačici karantin i izolacija teško padaju.

Podsetimo, pre nekoliko dana Goca Tržan je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je napisala šta je sve odradila u toku jednog dana za vreme izolacije. Po svemu sudeći, nije joj lako.

Ona je objavila fotku i napisala šta je radila:

– Danas: odradila trening u kuci, šminkala se jer su me uključili live u jutarnji preko Skype-a, marinirala pileće batake, idem da umesim domaće njoke… Juče opeglala one 34 mašine veša, i ima jos u korpi za pranje – napisla je Goca u svojoj objavi.

Pošto redovno putem svog naloga na društvenoj mreži Instagram sa fanovima deli dogodovštine iz svog privatnog života tokom karantina, a pevačica je odlučila i da predahne od kućnih poslova, te svojim ukućanima duhovito poručila da jedu supu od juče.

Pored svoje fotografije nastale dok našminkana odmara na krevetu, pevačica je u svom stilu napisala:

– Hm, šta skuvati danas? Frizure nema, zabole me baš, našminkala se jer mi se baš htelo, trening danas preskačem… Kad malo bolje razmislim, nek jedu supu od juče i šta ima još u frižideru, ne pipam šporet i varjaču… Jer sam ipak gospođa pevačica.