Scandal! PAPARACO! Čija guza jaše ovako zanosno? Da li to Goca Tržan dovodi liniju do savršenstva?

   Ne odvajaju se!

Scandal! PAPARACO! Čija guza jaše ovako zanosno? Da li to Goca Tržan dovodi liniju do savršenstva? Scandal! PAPARACO! Čija guza jaše ovako zanosno? Da li to Goca Tržan dovodi liniju do savršenstva?
Celebrity
Scandal! PAPARACO! Čija guza jaše ovako zanosno? Da li to Goca Tržan dovodi liniju do savršenstva?

   Ne odvajaju se!

Goca Tržan i njen muž Raša vode strogo sportski život!

SCANDAL! paparaco ih je zatekao  na Savskom nasipu nakon što su dobili dojavu da baš tu voze bajs. Njih dvoje su tamo stigli sa dvoja kola, i to rano ujutru, pa nam nije jasno što nisu išli jednim kolima jer žive zajedno…

Goca Tržan i Rašu ali i kilažu drži pod kontrolom!

Moguće da je jedno od njih imao pre toga obaveze… U svakom slučaju, bajseve jašu zajedno, a imaju i zdrave grickalice i vodu…

Pevačica Goca Tržan otkriva da se trudi da održava kilograme, te da je teretanu napravila u svom domu.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Vračara iz Pazara tvrdi: Zorica dolazi kod mene da mađija momke! Darkova majka uzima stan Sevićki! Bosiljić pobedio tešku bolest! Miljan otkriva istinu o Ani i Davidu!

PROČITAJTE JOŠ: Brena je Mis SVEKRVA IZOLACIJE! Nosi ručak Aleksandri pa svi zajedno uživaju!

PROČITAJTE JOŠ: Dea pobedila NAJVEĆI STRAH – Voditeljka ponovo za volanom! „Odbijala sam da UMREM!“

Treniram jednom dnevno i to ne preskačem, motivišem se tako što se pogledam u ogledalo, pa vidim šta sam sve pojela. Imam i trenera koji je fantastičan i koji nam i dalje daje treninge, samo sada onlajn. On nas svakodnevno zove da proveri da li smo sve uradili, tako da i ne smem da zabušavam. Oči mi ispadnu dok odradim zadato, ali ne odustajem – kaže Goca i dodaje da se skala na vagi nije pomerila od početka izolacije.

– Nisam se ugojila za vreme izolacije. Toliko kuvam i spremam da mi je muka od jela. Sva tri obroka dnevno sama napravim – tvrdi pevačica i dodaje da su suprug Raša i ćerka Lena zadovoljni njenim kuvanjem.

– Vrlo su zadovoljni oboje, moj muž naročito voli što kuvam, to mu je najveći blagoslov. Doručkujemo, ručamo i večeramo zajedno, kod kuće. Sad sam pravila roštilj i pekla sam domaći hleb koji je odličan. Pojeli smo ceo i toliko je dobar da ću sutra ponovo da ga spremim.

Goca kaže da vreme u izolaciji provodi i u čitanju.

– Čitam puno, knjige koje sam počela a nikako nisam stizala da završim, evo sada imam dovoljno vremena. Radim na sebi u svakom smislu te reči. Lepo je što smo Lena, Raša i ja po ceo dan zajedno, naravno da bismo voleli da idemo među ljude, ali sve će ovo proći. Ima vremena i za druženje – rekla je Goca za Blic.