Goca Šaulić sa decom pobegla u Krčedin od korone! Mole se Šabanu da ih spase!

   Porodica u strahu zbog virusa!

Goca Šaulić sa decom pobegla u Krčedin od korone! Mole se Šabanu da ih spase! Goca Šaulić sa decom pobegla u Krčedin od korone! Mole se Šabanu da ih spase!
Celebrity
Goca Šaulić sa decom pobegla u Krčedin od korone! Mole se Šabanu da ih spase!

   Porodica u strahu zbog virusa!

Čim je su na snagu stupile još strože mere vanrednog stanja koje je proglašeno zbog pandemije korona virusa, Ilda Šaulić, njena mama Goca Šaulić, brat Mihajlo, te muž Bojan sklonili su se u Šabanovu kuću u Krčedin kako bi se spasli opasne bolesti! Svi su se složili da je bolje da budu kraj reke u prirodi, a na tome je najviše insistirala Goca koja je van sebe od straha!

Goca Šaulić sa porodicom u karantinu!

– Goca je i dalje u žalosti i pod stresom zbog Šabanove pogibije iako je prošlo više od godinu dana od tragedije. A kad se u celom svetu pojavila korona, žena se oduzela od straha. Ne brine se ona za sebe, ali joj nimalo nije svejedno za decu i unuke. Najviše strahuje za unuku Emu koja je najmlađa, pa je naterala Ildu i Mihajla da se svi zajedno sklone u izolaciju u Krčedin. Tamo je lepo, reka je pored kuće, imaju dvorište i što je najvažnije, nema mnogo ljudi – započinje izvor za STAR i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Boki 13 očajan i uplašen u ZATVORU – Oseća da UMIRE pa odbija da ga majka vidi u takvom stanju!

PROČITAJTE JOŠ: Maja Berović OVO KRIJE! Šest stvari iz života koje NISTE ZNALI!

PROČITAJTE JOŠ: Hurricane u problemu! Ivana i Ksenija zaratile, Sanja ne zna šta da radi!

– Ilda se odmah složila sa majkom da svi odu u Krčedin i da tamo ostanu dok se situacija oko korona virusa ne stabilizuje. Smatra da su najbezbedniji pored reke u Šabanovoj kući jer nemaju dodir i kontakt sa ljudima koji se kreću po gradu. Vikendica je baš velika i ima mesta za sve. Oni su se u petak spakovali i došli u Krčedin. Tokom vikenda je bilo lepo vreme, pa je Ildin suprug uživao pecajući na reci, dok su se Ilda i Goca Šaulić igrale sa malom Emom u dvorištu. Čak su i raspremale malo po kući i dvorištu ne bi li im vreme brže prošlo. Otvorile su sve prozore na kući, luftirale i nešto pakovale. Video sam da su baš zabrinute jer sve ovo što nam se dešava uopšte nije naivno. Baš su nekako zabrinute i ćutljive, ne mogu da se opuste. Video sam i da je Goca često uplakana, a čujem je preko plota i da se onako tiho moli i doziva pokojnog muža. Kaže mu da bdi nad njima i da ih čuva. Sigurna je da njegova duša s nekog drugog sveta može da ih zaštiti od ovog opakog virusa koji nam je svima pretnja i opasnost – priča jedan od stanovnika Krčedina i dodaje:

– Dok je Šaban bio živ, on je svaki slobodan trenutak provodio na reci, a od kada je poginuo, njegova porodica baš često dolazi, ranije i nisu toliko. Evo već nekoliko dana su tu, a do prodavnice ide samo Mihajlo, on nosi rukavice i masku. Čuvaju se svi! Ilda ima malu devojčicu i najviše se zbog nje i plaše. Goca je stalno u dvorištu, a Ildin muž Bojan voli da peca, koristi Šabanove štapove i uglavnom je na reci. Verovatno će ostati ovde u Krčedinu duže vreme, i neka ih. Ovde su zaštićeni i i na sigurnom. Šta bi radili u Beogradu?! Bolje im je ovde, imaju veliko dvorište, priroda je oko njih, malo je ljudi, a sad niko i ne izlazi nigde. Mogu da budu opušteniji ovde. Šaban bi bio presrećan kada bi znao da su oni u vikendici, uvek je pričao kako bi voleo da deca često doalze i okupljaju se tu, jer je njemu kuća na Dunavu bila sve, on je tu pronalazio mirnu luku i bežao od svega. Eto došlo vreme da i njegova deca i unuci sada u Krčedinu traže mir, a daće Bog da ostanu zdravi i da ova korona prođe. Goca je baš zabrinuta i napeta, a Ilda se trudi da bude pribrana, mada i nju vidim kako se moli za spas i da krišom plače za ocem koji joj je sada i te kako potreban! – završava izvor za STAR.