Goca Božinovska: "Lunu bih UBILA da mi je ćerka!"

   Goca, kao i uvek, iskrena do koske!

Goca Božinovska: Goca Božinovska:
Celebrity
Goca Božinovska: "Lunu bih UBILA da mi je ćerka!"

   Goca, kao i uvek, iskrena do koske!

Goca Božinovska bi uskoro mogla da ženi sina! A, pored toga, mogla bi i da se konačno orodi sa Cecom Ražnatović. Razgovor za Svet GOSSIP smo započeli uobičajenom temom. Kako provodi dane u izolaciono vreme.

„Majka je uvek najbolja majka,
pa i ona najgora je najbolja“

– Pravo da vam kažem uživam, sedim kod kuće, tu su mi moja deca. Dvorim ih, spremam da jedu, mirna sam. A sad pare, pa novac dođe i prođe bitno je samo zdravlje. Sa mnom su Zorana i Mirko, bukvalno spremim im da jedu i ostavim u kihinji, onda oni siđu, mimoilazimo se koliko god možemo, čak komuniciramo samo telefonom, malo se dovikujemo kada smo u dvorištu, oni u jednom delu, ja u drugom i tako – kaže Goca Božinovska za Svet GOSSIP, kojoj ni malo nije teško palo otkazivanje svih nastupa, jer kako sama kaže finansijski stoji dobro, a i ovaj prinudni odmor joj je pomogao da bolje sagleda stvari i upozna svoju decu.

Mirko mi se smirio u potpunosti, nema ono sad da nešto brinem. Ne skita nigde, kaže po nekad idem malo da se provozam, onda ode napravi dva kruga kolima i vrati se. Do pola pet je sigurno kod kuće, nema više ono da ga ja zivkam, uhodim, molim kao sine vrati se, gde si i to. Zbog toga mi je jako drago, jer ipak vidim da je odrastao i da me poštuje. Za razliku od mnoge dece koje gledam na televiziji i pitam se Bože ima li te?
Misliš na odnos Lune prema Anabeli u Zadruzi?
– Majka je uvek najbolja majka, pa i ona najgora je najbolja. Evo sada ću reći sve ono što nikada nisam rekla. Lično ja znam da je Anabela krv propišala zbog te iste Lune. Koliko je Luna kukala samo i po televiziji i privatno, šta god zabrlja bilo je Majko spašavaj me, maajkoo. Nikada, nisam čula Marko spašavaj me, Marko! Anabela je na žestokim mukama, ovo je sve pretvaranje. Očigledno je da Marko ne voli Lunu, svestan je da će preko nje doći do nagrade, pa što da frajer ne izdrži dva meseca, pa da kupi opet novog bmw-a. Jedino što Anabeli zameram to je ovo što pljuje po porodici, ja to ne bih nikada u životu, ali verovatno je zbog pritiska izgubila kompas. Nisu nama deca birala muža, nego smo mi same birale, znači birala si Gagija, ćuti, pravdaj ga i kotrljaj. Niko nije idealan roditelj, ali što pljuvati ovako javno. Znači ćuti kada nisi pričala tolike godine, okej za narkotike ajde, ali čovek se popravio, ne izgleda tako loše, suština je u ovoj priči dete. Mnogo mana ima Marko, ali ljubav je slepa. Svi mi se borimo sa našom decom, prva ja, Brena, Ceca, ali to nije za javnost. Svoje se meso ne jede! Sramota me je, zgrožena sam Luninim ponašanjem. Imala bih svašta da kažem…

„Kada Luna treba da najaše onu stvar, onda je sve super!“

Pa reci nam…
– Evo ja, jutros sam ustala u pet ujutru, umesila i napravila gibanice, sa sirom, mesom, korpivom, kajmakom, sve to da moje dete koje ide na posao probere šta želi i da ima toplo da ponese da jede i šta sad da mi dođe neki nabeđeni manijak i da mi kaže: Mrš, ti si loša majka? Kakva god da sam joj, ja sam je rodila. Na Anabelinom mestu bih otišla na kraju u policiju i privila se sama. Rodila sam te i izbrisaću te kao gumicom, nema života ni tebi ni meni. Ubila bih je! Ne bi je spasila ni produkcija, ni otac ni dečko ni niko. Pravda se da je psihički obolela kada treba da odbrani svoju majku, a kada treba da najaše na onu stvar onda nije, onda je sve super, može satima i još bi. Nemoj me dete zajebavati. Ima 25 godina i misli da je uhvatila Boga za muda. Kako da ne, a ova džukela od 37 godina živi u njenom stanu, ne plaća račune i samo zanoveta. Tu je Đole sve u pravu!

Jel priliči Đoletu Đoganiju da se meša u ove svađe i da ispravlja krive drine?
– Ne, ne bih ulazila u to sada. Mada koliko vidim on se uvek dobro nosio sa svim tim stvarima, dostojanstveno. Ne može brate ni on čovek više da se meša, uvek ispada i ispadaće grbav. Pritom je jako uspešan, dobro radi to što radi, ide mu posao od ruke, što da se valja po blatu bespotrebno… Vidi se da voli Gagija, da su prava porodica, da bi ubili jedni za druge, ali nek pusti ovo sve. Nije njegov nivo. Moj savet mu je da se ne meša, sve u svemu ovde treba da bude mnogo namazan da bi prešao preko nekih stvari i da bi imao želudac za sve ovo. Pusti… Grozim se jedino i samo Lune, odvratna mi je i ne mogu da se pomirim sa ovim što radi majci. Više joj je stalo što kaže Anabela do prepona, do one stavari nego do majke. Bila sam riba ipo, imala sam najboljeg frajera u državi, pa zar je trebalo da ostavim svoju majku da trune u šupi? Da kažem meni je dobro, imam para, seks, frajer do moga.. Ti majko se tresi i gladuj jadna… Nemojte ljudi molim vas! Ajde da menjamo temu već sam se iznervirala!

„Đani nije ništa kriv, a Darka mi je baš žao“

Da li si se čula sa Đanijem nakon što je osuđen na tri meseca kućnog pritvora?
– Mislim da nije ništa kriv. Nije jednostavno znao za nova prvila, pa i meni neko da javi ajde Gole na kafu, ja bih možda naivno pristala, još ako treba da nosim neke lekove, sigurno bih otišla. Ne smatram da je u redu tolika kazna, ako bi moglo ikako da mu se smanji, da se uradi nešto po tom pitanju, jer ipak čovek živi od pevanja i izdržava celu pordicu. Slađa i Đani su divni, pošteni ljudi, nek se ne sekiraju, proćiće i ovo. Šta god da im treba oni znaju da sam ja uvek tu, ako ne mogu ja, tu su moja deca. Mnogi sad pričaju kao od čega će da žive, vraćaju kredite, da vam kažem Đani ima toliko prijatelja dobrih i pravih, toliko je neke ljude zadužio da mu svi po malo pomognu i da izađe kao nov za tri meseca. Prva bih mu ja dala obe svoje ruke, on mi je u telefonu upisan kao „Đani moj brat“! Žao mi je i onog malog Darka… Vidim da se piše okrenuo ga, nije okrenuo, ovom svetu se ne može ugoditi, veruj šta ti Goca kaže.

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! intervju: Stanija: „GLEDALA sam kako Rađen VARA Anu Kokić!“

PROČITAJTE JOŠ: Kristijan Golubović: „Biković je PEDERAST! Ne može se porediti sa mnom!“

PROČITAJTE JOŠ: Brena TESTIRA novu SNAJKU! Viktor doveo ŽENU u kuću!

Pa svako ko krši zakon mora da bude kažnjen, tako i Darko…
– Ma nije on to kršio, nego dete ne zna. Kako ti sad mom Mirku da objasniš da miruje, mislim Mirko miruje, nego ti kažem. To je mladost, oni su ubeđeni da su zdravi, jaki, da zemlja puca pod njihovim nogama i ajde sad ti mu objasni da se smiri. Ne može! Lep dečko, sposoban ima dvoje dece, dve žene do sada, život je pred njim. Za to sam da im se malo progleda kroz prste, ipak ima mnogo gorih koji krše zakon namerno svakog dana, a ovo se Darku i Đaniju samo omaklo iz neznanja i nesvesti.
Sa kim se sa estrade čuješ trenutno, da li ima neko za koga se posebno brineš?
– Čujem se sa Zlatom to je kao dobar dan, ali recimo čujem se sa Vericom Šerifović stalno. Baš smo se dogovorili čim ovo prođe da dođem kod nje u Kragujevac. Njoj je tamo milina, ima dvorište, ne izlati nigde, Mara je ovde u stanu, ćuti dobro je. Ne čujem se sa ostalim, ovo šta radi Brena, Sale i ostali vidim po novinama, vidim da su dobro. Ne mogu sad da zovem i da pitam recimo Brenu:  Kako si jel ti treba nešto? Šta joj treba, kesa da joj donesem? To znači da ona mora mene da pita i da mi vraća, a hvala Bogu zdravi smo svi, pa izguraćemo. Mirko se čuje sa Veljkom stalno, znam da su gore kod Bogdaninih na selu.


Pa jel si zvala Cecu da vidiš kako je?
– Ne, znam preko Mirka da su svi dobro. Kaže mi da se Veljko promenio, da se sasvim smirio, da je mnogo brižan prema svojoj ženi. Tačno se vidi da je izabrao po Cecinom kalupu, dobru sposobnu, vrednu. To mi je drago da čujem. Eto i ta Ceca mogla je da nađe i milion njih, da se uda, imala je ponuda, ali nije jer je majka na mestu. Zna kao i ja da niko našoj deci neće biti onaj pravi kao što je bio njihov otac. Isto razmišljamo, zato je i volim mnogo i zato mi je puno srce kada je pogledam. Pa ova mala Anastasija svaka joj je pesma i spot na mestu. To su zlatna deca, drago mi je što je Anastasija u moru istih svoja. Vidim da se pevaju samo neke gluposti, kilometarski tekstovi, to ja ni sa sveskom u ruci i čitanjem ne mogu sve da pohvatam. A Anastasija je našla svoju meru. Srećna sam što su moja deca zdrava, prava i pametna, a ne glupa kao Luna, jer se danas dobrota graniči sa glupošću, da drago mi je i zbog Cece, eto još malo će biti baba – rekla je Goca.