Goca Božinovska ima napade panike zbog korone - "Svi smo uplašeni, svima nam je loše!"

   Iskreno!

Goca Božinovska ima napade panike zbog korone - Goca Božinovska ima napade panike zbog korone -
Celebrity
Goca Božinovska ima napade panike zbog korone - "Svi smo uplašeni, svima nam je loše!"

   Iskreno!

Goca Božinovska je u iskrenoj ispovesti za SVET otkrila da je u strahu zbog pandemije korona virusa. Apeluje na ljude da ostanu kod kuće sa svojim najmilijima i da ne izlaze iz doma bez preke potrebe.

Goca Božinovska uplašena!

– Kad pomislim samo da su stariji i trudnice najugroženiji, nije mi dobro. Nisam se čula sa Cecom, neću da joj stajem na muku, ali mislim o tome kako su, da li se čuvaju. Svi smo uplašeni, svima nam je loše. Ja prva imam napade panike stalno – kaže Goca Božinovska i nastavlja:

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandra Mladenović zavela oženjenog kolegu! Njegova žena očajna – „Muž me je ostavio zbog nje!“

PROČITAJTE JOŠ: Ana u strahu od korone, Mrka joj prkosi! „Nikad bolje nisam bio, 3 puta dnevno vodimo ljubav!

PROČITAJTE JOŠ: Eva Ras ne poštuje policijski čas – „Plašim se da će me uhapsiti jer svaku noć izlazim iz stana“

– Recimo baš juče, bilo mi je dosadno i ajde da sređujem malo po kući, kad nađem toplomer koji stoji u jednoj kutijici. Ajde šta ću, dokona žena, uzmem da izmerim temperaturu, kad ono piše 37,2. Ljudi moji, kad me je oblio hladan znoj. Prepala sam se. Razmišljam, nemam nikakve simptome, odakle mi temperatura sad? A onda vidim da mi se deca smeju jer je ostala stara temperatura od pre par meseci kada su merili. Pao mi je kamen sa srca. Stvarno se plašim i ne razumem ljude koji šetaju. Jednom u četiri dana izađem do prodavnice, i to sa maskom, rukavicama i naočarima. Izbegavam čak i ljude koje znam i koji bi mi se javili, pobegnem ili se napravim luda. Pa šta ću, moramo da se čuvamo – rekla je Goca Božinovska za SVET.

Inače, Goca redovno prati dešavanja u Zadruzi. Ona je dobra prijateljica Anabele Atijas, pa je progovorila o njenoj porodici i dodala da je razočarana u Lunu Đogani. Goca kaže da joj je Luna bila slatka i draga, ali da je sada nikako ne razume. Božinovska je dodala da Đoganijeva nije stala na stranu majke koja je uvek bila tu za nju.
– Moj dečko da je mojoj majci rekao da je „luda“ i ili one reči koje je on rekao, on bi za mene bio bivši. Ona je mene zvala, plakala je zbog Lune, pojela se, bolesna je postala zbog nje. Ona nije mogla da dođe sebi u onom periodu kada se sve dešavalo sa Slobom, zbog toga sada ima problem sa štitnom žlezdom, a čak su joj i pretili zbog Lune, to mi je otkrila. Anabela je dobra majka – kaže Božinovska, a ona smatra da Marko Miljković nije zaljubljen u Lunu već je rijaliti igrač.