Gastoz zarobljen u Tajlandu! "Izbacili ga iz hotela jer više nema para!"

   Ludo i nezaboravno!

Gastoz zarobljen u Tajlandu! Gastoz zarobljen u Tajlandu!
Celebrity
Gastoz zarobljen u Tajlandu! "Izbacili ga iz hotela jer više nema para!"

   Ludo i nezaboravno!

Nenad Marinković Gastoz pre tri nedelje otišao je na Tajland i sada ne može da se vrati u Srbiju zbog opsadnog stanja!

Gastoz se nije nadao ovakvom provodu!

Potrošio je sve pare koje je imao sa sobom, pa sada moli prijatelje iz Srbije da mu pošalju kintu kako bi mogao da preživi. Tako je pozvao i Vesnu Rivas da je moli za pomoć.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Strašna SVAĐA! Iz stana se čula VIKA i KRICI! Komšije zvale policiju da RAZDVOJI Anu i Rastu!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI PAPARAZZO! Ispovest Markove majke: Lunu mora da ostavi! Duško krije od JK da ima TAJNI STAN! Ana i David moraju da UNIŠTE Karića!

PROČITAJTE JOŠ: Marija Kulić PRIJAVILA Miljanu i Zolu – Traži STARATELJSTVO nad malim Željkom!

– Ne možete da verujete! Zove me preko hiljadu ljudi dnevno. I svi pitaju isto, kada će ovo ludilo da se završi. Ja im kažem u maju, tada ćemo malo da prodišemo. Tačno je da me je zvao i Gastoz. Pitao me je šta da radi, da li da se vraća sa Tajlanda, ovim poslednjim avionom što je poslat u Bankok ili da ostaje. Rekla sam mu da ga mnogo volim i zato nek ostane tamo još dva meseca koja su kritična. Poslušao me je. Sa društvom je tamo otišao na odmor, pa su našli veliku vilu i sada su tu u karantinu, ali verovatno su svi ostali bez love, nije ni tamo više jeftino – ispričala je Vesna za STAR i otkrila kako će i od čega Gastoz tamo da živi.

View this post on Instagram

Dzoni Dep na aparatima… ???

A post shared by #GSTZ | Gasttozz Official (@gasttozz.official) on

– Njega su kao stranca isterali iz hotela kada je i tamo krenuo virus da se širi. Ostali su bukvalno na plaži. A kada je čuo da će po sletanju u Beograd morati 28 dana da bude u nekom karantinu ko zna gde, pa posle kućna izolacija, uz malu konsultaciju sa mnom, ipak je odlučio da ostane tamo. Po mom mišljenju, tamo je sigurniji. E sad od čega će živeti u narednom periodu, ne znam, ali ne sumnjam da će se on nekako snaći kao i uvek – rekla je Vesna.

VIP Radaryoutube printscreen