Gagijeva sestra otkriva: "Lažu da je Nina kod Andreja! Devojčica od 15 godina živi sa dečkom sama u stanu!"

   Prekipelo joj!

Gagijeva sestra otkriva: Gagijeva sestra otkriva:
Celebrity
Gagijeva sestra otkriva: "Lažu da je Nina kod Andreja! Devojčica od 15 godina živi sa dečkom sama u stanu!"

   Prekipelo joj!

Nakon mnogobrojnih prozivki upućenih Nađi Đogani od Anabele Atijas u rijaliti programu Zadruga, sestra Gagija i Đoleta Đoganija rešila je da otkrije pravu istinu.

Gagijeva sestra više nije mogla da ćuti!

– Ne mogu više da ćutim. Godinama se nisam oglašavala, ali sada ću ko god me nešto pita odgovarati istinom, pravom istinom, a to svakako nije ovo što Anabela iznosi. Anabelu sam prvi put upoznala kada ju je Gagi doveo kod nas. Tada je imala 19 godina. Bila je pogubljena i histerična. Ja sam je svemu naučila, počupala sam joj brkove i obrve, nije znala ni šta je ajlajner. Došla je kod Gagija sa dve prnje u torbi. On ju je gledao kao boga, ubacio ju je u grupu, dao joj slavu i popularnost, krov nad glavom i sigurnost, a ona mu ovako vraća. Videli ste i da je nasrnula na Lunu i prvom prilikom će prebiti to dete. Ona je Lunu i Ninu stalno maltretirala. Kada se posvađa sa Lunom, umela je da je izbaci iz stana na ulicu. Nije Gagi tukao Anabelu, nego ona njega. Stalno ima napade histerije i agresije. Ima dijagnozu, ne zato što joj je neki lekar to napismeno dao, nisam to videla, nego sam je tako procenila od početka Gagijeve veze sa njom – rekla je Gagijeva sestra za SVET, pa nastavila:

PROČITAJTE JOŠ: Porodica ZGRANUTA! Gagi Đogani bio u intimnoj vezi sa daljom rođakom?

PROČITAJTE JOŠ: Isplivao tajni plan bivših supružnika Đogani: Pravo iz rijalitija Lunu šalju OVDE!

PROČITAJTE JOŠ: Dragana abortirala Edovo dete! Ne želi da mu rađa decu dok ne sredi šta ima sa ženom!

– Koji muškarac bi mogao da trpi da se žena nad njim iživljava? Ona uzme njegove ruke i sama se šamara, vređa ga i ponižava, a kada njemu pukne film, onda je on najveći nasilnik. Anabela je tukla i rođenu majku, a da ne pričam šta je sve Andreju radila! Smeta joj što je Luna srećna sa Markom! Mada, tu je i Luna mnogo pogrešila. Zna da joj je majka monstrum ali joj je prepričavala svađe sa Markom. To se tako ne radi! Ima 24 godine i nije smela to sebi da dozvoli. Žao mi je Lune, a žao mi je i Nine, koja je prepuštena sama sebi. Devojčica od 15 godina živi sa dečkom sama u stanu. Lažu da je kod Andreja. Lažu i da je ja ne zovem. Zovem je i šaljem joj poruke, ali mi ne odgovara. Moja ćerka Sara se čuje sa njom. Nina jedino sa njom sme da komunicira. Anabela joj je zabranila da mi se javlja i da dolazi kod nas u Zemun. Anabela je jedno zlo od žene. Ušla je unutra da se pere, ali neće uspeti. Može ona da glumi mesec dana da je normalna, posle toga će pokazati pravo lice, lice nasilnika i samoživog stvora koji gleda samo sebe. Što ne kaže da je Andrej sa petoricom ljudi sačekao Gagija na parkingu, pa ga pretukao i poslao u bolnicu? Što to malo ne priča? Pa ne može, jer joj ne ide naruku. Gagiju govori da je narkoman, a šta su ona i njen muž? Ako budem imala priliku, posle rijalitija ozbiljno ću popričati sa Lunom – rekla je Gagijeva sestra, pa dodala:

– Ni Đole ni ja niti iko od naše porodice nismo njeni neprijatelji. Đole je znao sve vreme kakva je Anabela i zato je Luni iz najbolje namere poručio da je se kloni i da ima porodicu kod svog strica. Oni su to izokrenuli i šta je Đole ispao na kraju? Najgori! Svi smo im pomagali. Gledali smo godinama kako se ponaša i pravdali je. Ne znam kako je nije sramota da uzima moje dete u usta. Rekla je da joj je moja ćerka Sara slala preteće poruke i da se strašno razočarala jer ju je čuvala i gledala kao svoje dete. Nikada je nije čuvala, jedino ju je par puta donela meni iz kreveca da je podojim kada sam se tek porodila. Tad i nikada više. Umela sam mesecima da čuvam Lunu, i dok je bila mala i posle kada je odrasla. Boravila je kod mene dok je Anabela živela svoj život. Neću da iznosim te neke stvari, nema potrebe. Vidi narod ko je Anabela, a ko smo mi. Izaći će i ona iz Zadruge, pa će hteti da peva pod svojim imenom, a videćemo gde će to da nastupa – kaže Nađa za SVET.