Gagi zaveo MALOLETNICU?!? Ona je sada PUNA KAO BROD!

   Ti si kao magija...

Gagi zaveo MALOLETNICU?!? Ona je sada PUNA KAO BROD! Gagi zaveo MALOLETNICU?!? Ona je sada PUNA KAO BROD!
Celebrity
Gagi zaveo MALOLETNICU?!? Ona je sada PUNA KAO BROD!

   Ti si kao magija...

Gde god se pojave članovi porodice Đogani, pokrene se priča o njihovom burnom ljubavnom životu i to traje godinama unazad od kada su učesnici raznih rijaliti šou programa.

Gagi: „Imao sam 19, a ona 14 godina!“

Prvi među porodicom Đogani to je pokrenuo denser Gagi, kada je pre nekoliko godina u rijalitiju „Farma“, rekao da je bio u vezi sa Sandrom Nikolić, sada Meljničenko, nekadašjnom članicom grupe „Models“. On je tada rekao da su bili u šemi dok su bili mladi, pa nagalsio da ju je odveo na kasting za spot „Ti si kao magija“ Nenada Kneževića Kneza.

– Tada još nije bila članica Modelsa. Bila je i u jednom spotu Fanki Džija, za pesmu „Sutra je novi dan“ – otkrio je denser, a pisao je „Kurir“.

PROČITAJTE JOŠ Matejina majka na lekovima zbog njegove veze sa Tarom – Plaši se da ne počne da se DROGIRA sa njom!

PROČITAJTE JOŠ Isplivale vrele fotke Ane Nikolić – pevačica pokazala čime raspolaže!

– Imao sam 19 godina, a ona 14. Nije to velika razlika. Bila je fizički i psihički zrelija od svoje generacije. Stalno je izlazila u klubove i radila je kao model. Sandra je jedna od boljih devojaka s kojima sam bio – ispričao je osnivač grupe „Fanki dži“ i objasnio kako je smuvao jednu od sada najbogatijih žena na svetu, pisao je „Informer“, pa nastavio svoju ljubavnu isposvest:

Gagi: „Bili smo mladi i zaljubljeni“

– Kad sam je upoznao, bavila se manekenstvom, a ja sam bio igrač u grupi „Đogani fantastiko“. Spojili su nas zajednički prijatelji, počeli smo ubrzo da se zabavljamo. Bili smo mladi i zaljubljeni. Ona je sjajna devojka, oduvek je bila prodorna i komunikativna i zbog toga je poštujem. I dalje imam lepo mišljenje o njoj.

PROČITAJTE JOŠ Milica Todorović i Petar Strugar se tajno pomirili?! Sukob nastao jer glumac viđa bivšu ženu?!

Bili su vezi četiri meseca, a posle raskida su ostali prijatelji, pa joj je pomogao da započne estradnu karijeru:
– Raskinuli smo zbog neke gluposti, ali smo ostali u dobrim odnosima. Iako više nismo bili zajedno, pomagao sam joj, a bila je i u spotu moje grupe za pesmu „Sutra je novi dan“. Tada još nije bila članica grupe „Models“.
Neko vreme kasnije ovu priču prokomentarisala je i Anabela.
– Prevario me je dok smo bili u vezi, a ne u braku i to mi je i priznao. Oprostila sam mu jer sam bila klinka, ali ni danas mu ne zameram jer ko bi odoleo takvoj ribi kakva je Sandra – izjavila je Anabela, koja se za Gagija udala 1995, a razvela 2009.