Porodica ZGRANUTA! Gagi Đogani bio u intimnoj vezi sa daljom rođakom?

   Pa da li je ovo moguće?!

Porodica ZGRANUTA! Gagi Đogani bio u intimnoj vezi sa daljom rođakom? Porodica ZGRANUTA! Gagi Đogani bio u intimnoj vezi sa daljom rođakom?
Celebrity
Porodica ZGRANUTA! Gagi Đogani bio u intimnoj vezi sa daljom rođakom?

   Pa da li je ovo moguće?!

Gagi Đogani otkrio je u Zadruzi kako je izgledalo njegovo prvo seksualno iskustvo, on se nije libio da pred ćerkom koja ga je slušala ispriča detalje svog prvog odnosa i to sa ženom koja je 22 godine starija od njega.

Gagi Đogani je od malih nogu bio zavodnik!

Gagi je tada imao svega 14 godina, a gospođa koja je po godinama majka mogla da mu bude napravila je krivično delo, mada je to denseru ostalo u lepom sećanju.

PROČITAJTE JOŠ: Suzana Mančić otkačila Simicu! „Mesto mi je uz ćerke, ne uz muža!“ (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Goca Božinovska ima napade panike zbog korone – „Svi smo uplašeni, svima nam je loše!“

PROČITAJTE JOŠ: „Dede milioneri RAZVLAČE pevačice po jahtama!“ Katarina Grujić pokazala zašto ona nije jedna od TIH!

– Imao sam 14 godina, a ona 36! Upoznao sam je preko prijatelja, bila je njegova dalja rođaka. Dopala mi se, pa sam je pozvao telefonom dok je bila na poslu da ćaskamo. Ne bih da pričam o tome gde radi, da neko ne bi shvatio o kome je reč. Zvao sam je tako nekoliko puta, a ona mi je jednom rekla da uveče dođem kod nje u stan. Nisam mogao da poverujem! Bio sam u isto vreme uplašen i presrećan – rekao je Gagi i dodao:

– Imao sam veliku tremu. Sećam se da me je pitala: Šta ćeš da popiješ? ‘, a da ja odgovorio: ‘Sok ili vodu.’ Do tada nikada nisam probao alkohol! Ona se nasmejala i dala mi rakiju, zajedno smo je cirkali. Nastavili smo sa alkoholom. Stalno me je nutkala. Kad smo se napili, odvela me je do kreveta i počela akciju. Bio sam stidljiv i nesiguran. Nisam znao šta me je snašlo! Sve je ona odradila. Trajalo je vrlo kratko. Imali smo seks još tri puta. Tada sam već bio bolji. Ona je stvarno bila odlična. Sve je znala i sve je htela da radi – završio je Gagi.

Nama je sad nam je jasno na koga Luna voli starije i iskusnije muškarce, očigledno se vodi očevim afinitetima, jer kako kažu krv nije voda.