Eva Ras ne poštuje policijski čas - "Plašim se da će me uhapsiti jer svaku noć izlazim iz stana"

   Priznala je!

Eva Ras ne poštuje policijski čas - Eva Ras ne poštuje policijski čas -
Celebrity
Eva Ras ne poštuje policijski čas - "Plašim se da će me uhapsiti jer svaku noć izlazim iz stana"

   Priznala je!

Eva Ras ne bi smela ni da mrdne iz stana jer ima preko 65 godina, međutim, ona ne poštuje oštre mere vanrednog stanja, pa lako može da nagrabusi. Zalihe nije kupila, sama ide da baca đubre, a zabavljaju je mnogobrojni pozivi glumaca koji proveravaju da li je još uvek živa.

Eva Ras sama baca đubre!

– Živim u visokom soliteru, tako da je dosta komšija došlo da se ponudi da mi pomogne i ode u nabavku namirnica. Srećom, mene ova jurnjava zaliha ne pogađa jer ja i dalje jedem neke moje splačine zbog kancera. Međutim, meni je neprijatno da dajem i đubre da mi bacaju, pa sama siđem i bacim. Ne idem ne znam gde, kanta je odmah ispred ulaznih vrata zgrade. Sve kolege glumci me zovu da pitaju kako sam. Misle da će ovaj virus da me dokusuri kad već nije kancer – kaže Eva za STAR i otkriva da joj je poslednjih dana baš loše, ali je više plaši da je policija ne uhapsi.

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandra Mladenović zavela oženjenog kolegu! Njegova žena očajna – „Muž me je ostavio zbog nje!“

PROČITAJTE JOŠ: Ana u strahu od korone, Mrka joj prkosi! „Nikad bolje nisam bio, 3 puta dnevno vodimo ljubav!

PROČITAJTE JOŠ: Isplivao tajni plan bivših supružnika Đogani: Pravo iz rijalitija Lunu šalju OVDE!

– Možda će me uskoro uhapsiti ako me neko od komšija prijavi što svaku noć, odnosno rano ujutru, dok svi još spavaju, idem od mog trećeg sprata peške do 11, i tako pet šest puta šipčim gore-dole. Šta ću, malo mi samo po stanu da šetam, pa mi je ovo odlična rekreacija , a nikome ne smetam. Mada kažu da je i to zabranjeno. Ali se zbog virusa ne hvatam za gelendere. Ako ova situacija potraje, a ja budem svako jutro išla peške po tim spratovima, ima da se podmladim bar 20 godina – otkrila je za STAR Eva koja po ceo dan čita vesti po internetu na čak tri jezika, pa uveče legne mrtva umorna.