Era TRAKTOROM pobedio KORONU! Kad obavi posao sve DEZINFIKUJE!

   Selo moje lepše od Pariza

Era TRAKTOROM pobedio KORONU! Kad obavi posao sve DEZINFIKUJE! Era TRAKTOROM pobedio KORONU! Kad obavi posao sve DEZINFIKUJE!
Celebrity
Era TRAKTOROM pobedio KORONU! Kad obavi posao sve DEZINFIKUJE!

   Selo moje lepše od Pariza

Lako je Eri u ovo ludo doba korone kad smo svi zatvoreni! On ima veliko imanje u Meljaku, pa kako i sam kaže i ne oseća da je na snazi vanredno stanje.

ERA UVEK IMA PUNE RUKE POSLA

Kako piše STAR, Era kao i svaki poljoprivrednik on uvek ima pune ruke posla. Tu je stoka, sitna živina, bašta i veliko dvorište. A kad smo ga pitali da li je tačno da je negde zakačio opasan virus kako tvrdi Saška Karan Era nam je odgovorio u svom stilu:

– Možda sam ja i imao tu koronu. Sigurno ne lupetaju ti što to kažu. Ali, mi seljaci smo zdravi i izdržljivi! Ja sam tu neman na nogama savladao, pa sad mogu samo da stavim prst u uvo, sednem na moje traktorče i da pevam, a vi se tamo zatvarajte po stanovima! – rekao je Era u svom stilu za STAR.

Kada smo ga upitali kako izgleda njegov uobičajeni dan u ovo neuobičajeno vreme, popularni pevač kaže:

PROČITAJTE JOŠ: Nataša Bekvalac NAPADNUTA! Muškarac upao na njen SALAŠ!

PROČITAJTE JOŠ: Rada MOLILA sestru: „Vozi me u bolnicu, IMAM koronu”

PROČITAJTE JOŠ: Bojan Lexington RAZOTKRIVANJE! Nevin u ZATVORU! Oženio DOKTORKU!

– Svako ujutru ustanem i zahvalim bogu što imam ovo imanje koje je moj raj na zemlji i što sam konačno odmorio srce i dušu. Ujutru skuvam sebi kafu, na miru je popijem, posle čega se odmah bacam na posao. Obiđem svoje životinje, nahranim ih, očistim da im bude lepo i uredno. Imam ovce, jagnjad, krave, patke, guske i četiri petla. Kako je nehumano da moji petlovi nemaju kokoške, stavio sam 50 jaja u inkubator kako bi im se izlegle ženske. Momci moraju biti okruženi ženskim rodom, imaju i petlovi dušu i potrebu da se razonode – rekao nam je Era, s kojim smo se pozdravili i ostavili da uživa u njegovom raju.