"Bolje da me UBIJE korona nego da nemam S*KS!" - Era Ojdanić traži mladu ženu da mu pravi društvo u karantinu!

   Ne sme da izađe iz kuće!

Celebrity
"Bolje da me UBIJE korona nego da nemam S*KS!" - Era Ojdanić traži mladu ženu da mu pravi društvo u karantinu!

   Ne sme da izađe iz kuće!

Era Ojdanić spada u grupu ljudi koji imaju više od 65 godina i ne sme da napusti kuću jer je na snazi vanredno stanje zbog pandemije korona virusa.

Era Ojdanić zabrinut za Boru Drljaču!

Magazin STAR ga je kontaktirao da proverio da li mu je dosadno u izolaciji, a on je rekao da se sekira za svog druga Boru Drljaču kojem ne može da pomogne, a on leži sam i bolestan!

– Šta ću, trpim kao i svi! Živim kako moram, imam dvorište, pa radim malo po bašti, ne bojim se ja te korone uopšte, preživeo Era sve i svašta i evo me živ sam. Tu je taj zakon, mora da se poštuje, šta ću. Neću da me kažnjavaju. Imam sve, tako da panike zasad nema. Tu je sin ako zafali nešto, on donese, nego ja se brinem za mog Boru. On je bio bolestan, još nije ozdravio i sad još i ovo. On baš mora da se pazi, ne sme niko da mu dođe, baš mi je za njega neka muka, mnogo me brine. Kad bi zajedno on i ja bili u karantinu ili da je bar našao neku da brine o njemu. On se ne žali, on je jak, ali ja brinem, šta ga sve snašlo – kaže Era i nadovezuje se na status koji je pre nekoliko dana postavio na svom Fejsbuku, a koji je digao buru.

PROČITAJTE JOŠ: Hurricane u problemu! Ivana i Ksenija zaratile, Sanja ne zna šta da radi!

PROČITAJTE JOŠ: Boki 13 očajan i uplašen u ZATVORU – Oseća da UMIRE pa odbija da ga majka vidi u takvom stanju!

PROČITAJTE JOŠ: Aca Lukas ODUVAO! Tokom koncerta obratio se komšinici koja mu je ukrala srce i poručio joj ovo! (VIDEO)

– Pa, šta, napisao sam da je bolje da me ubije korona, nego da nemam s*ks. Ne znam ko je reagovao burno, šta sam rekao loše. Ako biram, neka me ubije s*ks! – našalio se pevač koji sada ne može da radi ni kao voditelj Parova.

– Sad ne radim, tačnije nisam domćin više na žurkama, pa ne mogu sad zbog zakona, ne smem napolje, da poludi čovek. Ali gledam ja, pratim šta oni rade kad mene tamo nema. Kad prođe ovo, ja ću opet da im se pridružim! –  završava Ojdanić i otvoreno poziva mlade dame da mu se pridruže u karantinu.