Emina Jahović prvi brak krije kao zmija noge! Udala se sa 17, a razvela sa 18 godina!

   Prošlost treba ostaviti na miru...

Emina Jahović prvi brak krije kao zmija noge! Udala se sa 17, a razvela sa 18 godina! Emina Jahović prvi brak krije kao zmija noge! Udala se sa 17, a razvela sa 18 godina!
Celebrity
Emina Jahović prvi brak krije kao zmija noge! Udala se sa 17, a razvela sa 18 godina!

   Prošlost treba ostaviti na miru...

Emina Jahović se sa 17 godina udala za Aladina Đulovića u Novom Pazaru, a razveli su se posle samo nekoliko meseci.

Emina Jahović retko priča o ovome!

Udala sam se sa 17 godina, razvela sa 18, i sve to sam radila samo iz ljubavi i ni zbog čega drugog, sve je to gnusna laž, ništa nije bilo iz koristi  – rekla je svojevremeno pevačica.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Drama: Đani umalo UMRO u zatvoru! Otkrivamo: Što je CECA zaključana u vili! Atijas otkriva Markove TAJNE! ŠOK: Brena oterala Bobu!

PROČITAJTE JOŠ: Strahovite scene u Zadruzi! Tara Simov LOMILA sve pred sobom!

PROČITAJTE JOŠ: Milica u izolaciji nosi bušne papuče, frižider je napunila do vrha i OVAKO provodi vreme! Spomenula i Petra!

Njen bivši svekar je svojevremeno ispričao kako je pevačica tada pobegla iz kuće da bi se udala za njegovog sina Aladina.

– On sada ima ženu i troje dece, on i ja vodimo veliku i ozbiljnu firmu. Kao što vidite imamo sve za opremanje stanova i kuća…Kada su se njih dvoje upoznali, Emina je tada pobegla od kuće da bi se udala za njega, a onda su zajedno otišli za Ulcinj. Ja sam tamo imao neki stan i njih dvoje su otišli tamo bez ičijeg pitanja. Pustio sam ih da vidim dokle će, iako sam se protivio toj vezi – rekao je tada Eminin prvi svekar.

Gospodin Rustem je otkrio da je nakon svega primio Eminu i svoju kuću, jer su je kasnije gledali kao rođeno dete.

– Problem je nastao kada je ona smislila da se bavi pevanjem. Njena majka je došla kod mene i rekla mi: „Rusteme znaš da Emina jako voli da peva“. Ja sam joj rekao da može pevati za svoju dušu, ali kada je ona odlučila da to ne bude samo amaterski, moj sin nije želeo ženu koja neće stalno biti kod kuće. Razmislio je i odlučio se za svoju porodicu. Njihov brak je trajao šest meseci i tada se sve završilo -ispričao je tada Eminin svekar.

VIP Radarinstagram printscreen