Emina Jahović JURI Lukasa! Nova ŠEMA na pomolu!

   A Mustafa u bedaku!

Emina Jahović JURI Lukasa! Nova ŠEMA na pomolu! Emina Jahović JURI Lukasa! Nova ŠEMA na pomolu!
Celebrity
Emina Jahović JURI Lukasa! Nova ŠEMA na pomolu!

   A Mustafa u bedaku!

Emina Jahović je maksimalno iskoristila izolaciju da razmisli o svojim budućim planovima. Kako piše novi SCANDAL!, Emina je došla na ideju da obavezno stupi u kontakt sa Acom Lukasom čim se okonča vanredno stanje!

SA ACOM ŽELIM SVE DA PROBAM!

Naime, ona želi da što pre pozove Lukasa i da mu saopšti sve što je smislila!
– Emina obožava Lukasovu energiju! Jasno joj je da se on potpuno unosi u svaku svoju pesmu, baš kao i ona, tako da je jedino o čemu razmišlja u poslednje vreme duet sa njim – započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:

View this post on Instagram

Sometimes…

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

– On je po njenom mišljenju jaka ličnost koja nema problem da iskaže bilo koju svoju emociju, i on to, zaista, pokazuje i na bini i uopšte u svim životnim situacijama. Baš zbog te njegove iskrenosti, Emina je ubeđena da bi njih dvoje napravili pravi bum kada bi sarađivali. Inače, Emina je poznata kao pevačica kojoj leže dueti. Radila je sa Joksimovićem, Merlinom, Sašom Kovačevićem, Natašom Bekvalac, Milicom Todorović… Sve su to bili hitovi koji se pamte. Zato i želi sada da radi s Lukasom jer je on ipak drugačiji, potpuno je autentičan zbog čega je Emina ubeđena da bi njihova pesma imala preko 100 miliona pregleda. Prosto, ima osećaj da je sada pravi trenutak da radi s Lukasom! Već ima u glavi neku melodiju, razmišlja i o tekstu, ali će ga kontaktirati tek kada bude sve skockala u svojoj glavi, odnosno kada bude imala gotovu pesmu jer se ona bavi i pisanjem tekstova, ali i kompovanjem, a nema razloga da Lukas ne prihvati njenu ponudu – završava izvor za SCANDAL!.

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! intervju: Stanija: „GLEDALA sam kako Rađen VARA Anu Kokić!“

PROČITAJTE JOŠ: Kristijan Golubović: „Biković je PEDERAST! Ne može se porediti sa mnom!“

PROČITAJTE JOŠ: Brena TESTIRA novu SNAJKU! Viktor doveo ŽENU u kuću!