Muž joj je završio u zatvoru zbog pranja novca! Elena iz serije Rubi ostala bez prebijene pare!

   Crni dani kojima se kraj ne nazire!

Muž joj je završio u zatvoru zbog pranja novca! Elena iz serije Rubi ostala bez prebijene pare! Muž joj je završio u zatvoru zbog pranja novca! Elena iz serije Rubi ostala bez prebijene pare!
Celebrity
Muž joj je završio u zatvoru zbog pranja novca! Elena iz serije Rubi ostala bez prebijene pare!

   Crni dani kojima se kraj ne nazire!

Junakinja serije Rubi zapala u probleme!

Popularna glumica Jadira Kariljo, koja je glumila Elenu u seriji Rubi, upala je finansijsku krizu. Njen suprug, poznati advokat Huan Koljado, završio je iza rešetaka zbog pranja novca, a njen život pretvorio se u pakao. Glumica ga svakodnevno posećuje u zatvoru, a dušu je otvorila u razgovoru sa novinarima koji su je sačekali ispred za vreme Božića.

Selim iz serije Elif umislio da je holivudska zvezda! Komšije otkrile nepoznate detalje!

Ebru Šahin, Rejan iz serije Nemoguća ljubav krije ljubavnika!

Mafija preti da će oteti sina glavnom junaku serije Beskrajna ljubav – glumac u strahu!

Popularna glumica izjavila je da je ostala bez prebijene pare kada je njen suprug Huan Koljado uhapšen i optužen za pranje novca – ona sada jedva sastavlja kraj s krajem…

„Ovo je najnepravedniji dan u životu Jadire Kariljo i Huana Koljada. Trpimo brutalnu nepravdu ovde u Meksiku. Huan je odmalena veoma religiozan. Svakog dana se moli. Bog mora da nam pomogne“, rekla je slomljena glumica.

„Svi smo bez prebijene pare. Ne samo ja, već i ljudi s kojima je Huan sarađivao“ – tvrdi junakinja serije Rubi

Jadira tvrdi da njen muž nikad nije radio ništa mimo zakona i da mu je neko smestio ozbiljnu aferu zbog koje je njoj sada ugrožena egzistencija

„Nemamo posao, nemamo ni volju za životom, a ni Deda Mraz nas neće posetiti ove godine. To nije fer, jer je Huan vredan čovek, nikad ništa nije radio mimo zakona, pravičan je i dobar. Ovo kroz šta prolazi je užasno”, kazala je Kariljova na ivici suza.

Podsećamo, Huan Koljado je bivši partner Letisije Kalderon, Esmeralde iz istoimene serije. Ostavio je Letisiju i njihovo dvoje dece (stariji sin ima Daunov sindrom) kako bi bio sa Jadirom. Kariljova je više puta isticala kako je Huan divan otac koji često viđa mališane, ali Letisija je to demantovala, rekavši da Koljada dečaci uopšte ne zanimaju.

Poznato je da je glumica iz serije Rubi i Druga žena, Jadira,  nestala sa malih ekrana kada je 2007. godine završila snimanje telenovele Reč žene. Ona se podvrgla terapiji protiv steriliteta u želji da postane majka. Potom je otvorila niz prodavnica koje prodaju stvari za bebe, cveće i čokolade.

“Uživam u poslu preduzetnice, ali i u ulozi supruge i domaćice. Vodim potpuno normalan život sa svojim suprugom”, priča Jadira, dodajući da će beba doći onda kada Bog to bude želeo: “I Huan i ja smo trenutno pretrpani poslom. Ne opterećujemo se potomstvom, ali svakako da bismo voleli da postanemo roditelji”, iskrena je glumica. Ona kaže da o usvajanju još ne razmišlja:

“Nismo razmatrali tu mogućnost, ali ako se odlučimo na taj korak, obavestićemo javnost”. Što se tiče povratka pred kamere, nezaboravna Elena iz Rubi ne isključuje tu mogućnost: “Zaista mi nedostaje televizija, želela bih da ponovo stanem pred kamere, ali još ne znam kada će se to desiti. Trenutno uživam u bračnom životu”, izjavila je pre nekoliko godina simpatična glumica iz serije Rubi.