Edo ima JOŠ JEDNO dete! Dragana Mitar će se ŠOKIRATI!

   Nek' su deca živa i zdrava!

Edo ima JOŠ JEDNO dete! Dragana Mitar će se ŠOKIRATI! Edo ima JOŠ JEDNO dete! Dragana Mitar će se ŠOKIRATI!
Celebrity
Edo ima JOŠ JEDNO dete! Dragana Mitar će se ŠOKIRATI!

   Nek' su deca živa i zdrava!

Edo se baš zapetljao u sopstvene laži, ali polako se otkriva istina o njegovom životu, koja će dotući Draganu Mitar. Po ulasku u rijaliti on je Dragani rekao da je podneo papire za razvod, ali posle se ispostavilo da je to učinila njegova žena Zilha.

“Godinama je u paralelnoj vezi sa tri žene”

Ali, ima i nešto gore. Kako piše Svet GOSSIP, Edo ima još jedno dete sa dugogodišnjom ljubavnicom, a da Zilha o tome nije imala pojma.
– Edo je pararelno bio sa tom devojkom dok je bio u braku sa Zilhom, priča se da imaju i zajedničko dete. On njoj daje veliki novac i izdržava je, a ona ćuti. Sa Zilhom nikad nije hteo da se razvodi, prvenstveno zbog finansija, jer ima dosta imovine koju je stekao otkada je s njom u braku i morao bi to da deli sa njom i da joj još plaća veliku alimentaciju. On je vrlo proračunat čovek, a plus, Zilha je bila dobra žena i brižna majka i nije mu smetala. Dragani je obećavao da će se razvesti samo da bi je smirio kad ova počne da histeriše. Ta devojka s kojom je imao paralelan život i dalje je u priči. Njoj Zilha ne smeta jer od Eda dobija pare, pa joj nije problem ni da prihvati i Draganu, sve dok izdržava nju i dete ona ćuti. Edo se baš zbunio se kada mu je Zorica Marković pomenula da poznaje njegovu devojku iz Novog Pazara, a nedavno se ponovo pokrenula ta tema. On se izgubi, odmah počne da se smeje i da odgovara ironično, jer shvata da se skroz upetljao. Nije očekivao da će ovoliko mulja izaći na površinu inače nikad ne bi ušao u rijaliti – kaže dobro obavešten izvor za Svet GOSSIP i dodaje:

ROČITAJTE JOŠ: Brena noću, na PUN MESEC, izvodi RITUALE! Ovo KRIJE od Bobe!

PROČITAJTE JOŠ: Tanja Savić daje BOGATSTVO da ODUZME DECU od Dušana!

PROČITAJTE JOŠ: Sloba Radanović KRIJE da se LEČI kod psihijatra! Muče ga KOŠMARI!

– Devojka sa kojom ima dete radi kao medicinska sestra i veoma je lepa. Ona više ne živi u Novom Pazaru, odselila se kada je ostala trudna, u Beogradu je sada, i tu gaji dete. Njeni roditelji nemaju pojma ko im je otac unučeta i u lošim su odnosima jer nije udata.

„SAMO LAŽU, MAŽU!“

– Ne mogu da verujem s koje planete su ovi pali. Samo lažu, mažu. Rekla sam mu da ja znam za tri, mimo Dragane i njegovog braka. Za dve sam sigurna, ali sad mi je najsumnjivija ta iz Novog Pazara. Bila je redovno gost u mojim restoranima. Ona mi je rekla i kako se zove i rekla mi je da je bila sa ovim gospodinom – otkrila je Zorica Marković.

Edo: „Rekao bih joj kada izađemo“

Česti napadi na Draganu zbog njene prošlosti, izazvani su upravo njegovim strahom da ne bude provaljen, tvrdi izvor za Svet GOSSIP :
– Kada su Edisa pitali da li je planirao Dragani otkrije da ima još jednu devojku sa kojom je duže nego sa njom, on je ironično odgovorio.
“Mislio sam da joj saopštim kad izađemo jer nije ovde ni mesto ni vreme da pričamo o tome. Da je živa i zdrava i ona. Ja sam oduševljen. Ako postoji nek se javi” rekao je Edo, svestan činjenice da će ta devojka mnogo izgubiti ako se javno oglasi. Draganu stalno napada za neke bivše momke i pravi joj scene, jer želi da spere svoju krivicu. Njegova žena Zilha je divna porodična žena koja je bila spremna da oprosti Edu prevaru sa Draganom uprkos što je na meti čitavog grada zbog muža i rijalitija. Ona radi ozbiljan posao, u opštini, kao ekonomista, i stara se o troje dece.

Edo: „Žena se uvek može zameniti!“

Edo je priznao da su mu deca na prvom mestu, a da ženu nikad nije problem zameniti:
– Deca su mi uvek na pravom mestu, a ženu sam zamenio za ženu. Prestala je ljubav, razišao sam se od žene, došla je druga, ona se nije umešala u brak, ali je bila tu. Dragana mi je stalno davala mogućnost odabira. Ja ni u braku nisam bio ljubomoran, supruga jeste. Zilha je bila nenormalno ljubomorna, anikad nisam davao povoda. Nema potrebe stvarno. Ako ću nešto da radim uradiću iza ćoška i nećeš me ni videti.