Edis Fetić sramnim govorom poziva na ubistvo gej populacije! Za svaku osudu!

   Nije mu ovo trebalo!

Edis Fetić sramnim govorom poziva na ubistvo gej populacije! Za svaku osudu! Edis Fetić sramnim govorom poziva na ubistvo gej populacije! Za svaku osudu!
Celebrity
Edis Fetić sramnim govorom poziva na ubistvo gej populacije! Za svaku osudu!

   Nije mu ovo trebalo!

Ono što je Edis izgovorio je za svaku osudu.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA: Đorđe David: „Bolnica je puna POZNATIH, ovo je pakao!“

Edis Fetić ne razmišlja o posledicama!

Tokom jutra u dvorištu Zadruge su razgovarali Zorica Marković, Dragana Mitar i Edis Fetić, a gospodin „torta“ je najblaže rečeno imao odvratne komentare koji jasno šire mržnju prema pripadnicima LGBT populacije.

Njegov sraman govor započeo je tako što su ukućani diskutovali o odnosu Brendona i Nikole Orozovića, a on je svojim rečima stavio do znanja kako takve odnose nikako ne podržava.

I sve dok neko želi da iskaže svoje mišljenje o tome da li podržava nešto ili ne, bez obzira da li je u pravu je u redu, ali ono što je Edis izgovorio je za svaku osudu.

PROČITAJTE JOŠ: Haos u porodici Živojinović! Lepa Brena u svađi sa prijom zbog unuka!

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandra Prijović hoće RAZVOD! Od straha je sve NERVOZNIJA!

Na pitanje Zorice Marković šta bi uradio ako bi njegovo dete sutra bilo takvog seksualnog opredeljenja, on je povišenim tonom rekao kako bi ga se odrekao jer „to“ nije normalno i nije „po prirodi“.

Dok je Edis govorio o tome u jednom momentu je spomenuo da je za gej ljude jedino rešnje „pištolj na čelo“.

On se tu nije zaustavo, pa je nastavio sa iznošenjem gomile gluposti, ponovo je naveo kako odnos dva muškarca nije normalan i da mu se gadi, a onda rekao kako bi dve devojke mogao i da razume, ali da su muškarci koji to rade bolesnici i greška prirode.

Odvratan i prljav rečnik od jednog rijaliti preljubnika je sraman i za svaku osudu, samo nam nije jasno kako je on dao sebi za pravo da komentariše šta je normlano, a šta nije, kada se i sam nalazi u programu sa svojom ljubavnicom dok mu žena i deca pate kod kuće.

Postavlja se pitanje i kako njegovo mišljenje može biti relevantano, kada i sam pravi u ozbiljnim godinama pogrešne izbore.

Verujemo da će kao uvek televizija pink sraman govor mržnje najstrašnije osuditi i kazniti.

Pogledajte snimak od 3:10