Ebru Šahin, Rejan iz serije Nemoguća ljubav krije ljubavnika!

   Nemoguća ljubav na svakom koraku?

Ebru Šahin, Rejan iz serije Nemoguća ljubav krije ljubavnika! Ebru Šahin, Rejan iz serije Nemoguća ljubav krije ljubavnika!
Celebrity
Ebru Šahin, Rejan iz serije Nemoguća ljubav krije ljubavnika!

   Nemoguća ljubav na svakom koraku?

Nemoguća ljubav i u stvarnom  životu?

Serija Nemoguća ljubav, sasvim očekivano, osvojila je srca brojnih gledalaca širom planete! Intrigantna, pitka i ljubavna prića koja je ispričana u seriji Nemoguća ljubav navela je sve da pomisle da između njenih glavnih protagonista, Ebru Šahin i Akina Akinozua, postoji nešto više od prijateljstva. Takva hemija se, tvrde, ne može odglumiti. Potvrdu svojih navoda fanovi su pronašli nakon završetka snimanja prve sezone serije Nemoguća ljubav, kada je Akin otišao u armiju, a Ebru ga tamo posetila. Ne bi to bilo ništa čudno, da on svojoj dugogodišnjoj devojci Sandri nije rekao kako ne može da prima posete, a onda brže-bolje javio Ebru da dođe da ga vidi.

Glavni glumci serije Nemoguća ljubav optuženi za aferu!

Njihova zajednička fotografija završila je na društvenim mrežama, Akinova devojka je, kažu dobro upućeni izvori, doživela nervni slom, a Ebru se svim silama trudila da objasni javnosti da su Akinozu i ona samo prijatelji. Mnogi su sumnjali u te tvrdnje sve do pre nekoliko dana, kada je u turskim medijima kao bomba odjeknula vest da se Šahinova već neko vreme viđa sa fudbalerom Oguldžanom Enginom, koji je četiri godine stariji od nje.

Jagiz iz serije Ćerke napravio karambol na snimanju!

Otkrivamo gde su i šta rade junaci serije Anđeo osvete!

Gej ikone turskih serija

Izvor blizak golupčićima kaže da je toj vezi kumovala majka slavnog sportiste, još slavnija voditeljka i pevačica Seda Sajan.

Seda već dugo priželjkuje unučiće, a Oguldžan nikako da se skrasi! Zato je ona odlučila da uzme stvari u svoje ruke. Pozvala je Ebru da se sastanu, tvrdeći da ima poslovni predlog za nju. Međutim, pola sata pre zakazanog sastanka javila je da će kasniti, a onda obavestila sina da ode u restoran i sačeka Ebru, kako ne bi sedela sama. Oguldžan je takođe mislio da će se njegova majka u nekom trenutku pojaviti, ali to se nije dogodilo. Ebru i on počeli su da ćaskaju i vrlo brzo je među njima proradila neverovatna hemija. Nastavili su da se viđaju, a Seda je kasnije priznala da je namerno organizovala njihov susret, jer smatra da su savršeni jedno za drugo. Inače, Oguldžan je vrlo privržen majci, pa ne čudi što mu je baš ona izabrala devojku – priča dobro obavešten izvor.

Hoće li Nemoguća ljubav postati moguća?

Međutim, Ebru je demantovala da je u vezi sa zgodnim fudbalerom.

Istina je da smo se videli, ali nas dvoje smo samo prijatelji, nismo ni u kakvoj šemi – rekla je ona. Ipak, izvor kaže da je to donekle laž, a otkriva i zašto Šahinova ne želi da niko zna da greje krevet Oguldžanu. „Ebru nije sigurna kako će se njihova veza razvijati. Oguldžan je za nju zasad samo dobra zabava, avanturica kojoj ne pridaje previše značaja. Istina je da zvanično nisu par, tako da demanti nije u potpunosti lažan. Ona se trudi da u javnosti izgradi imidž dobre devojke, pa ne želi da mediji pišu kako se upušta u neozbiljne avanture, a naročito ne bi volela da je predstavljaju kao jednu od mnogih ljubavnica seksepilnog fudbalera. Naravno, ukoliko se njihov odnos bude lepo razvijao, sigurno je da će priznati da su zajedno – zaključuje izvor.

Podsećamo, pre nego što je počelo da se šuška o Ebruinim avanturama sa Oguldžanom i Akinom Akinozuom, paparaci su je ulovili sa glumcem Tolgom Saritašem, ali ispostavilo se da je i on bio samo recka o kojoj lepa glumica nije htela da govori.