Duško Tošić ne sme ni da priđe ćerkama! Jelena mu iselila sve stvari!

   Ne želi da rizikuje!

Duško Tošić ne sme ni da priđe ćerkama! Jelena mu iselila sve stvari! Duško Tošić ne sme ni da priđe ćerkama! Jelena mu iselila sve stvari!
Celebrity
Duško Tošić ne sme ni da priđe ćerkama! Jelena mu iselila sve stvari!

   Ne želi da rizikuje!

Pošto je Duško Tošić poslovno boravio neko vreme u Dubaiju, a vratio se u Srbiju u vreme pandemije, njemu je određen kućni pritvor! Drugim rečima, njemu je zabranjeno da mesec dana izlazi iz kuće.

Duško Tošić se odmah izolovao od ukućana!

Kako piše SCANDAL! njemu je čak preporučeno da ne prilazi ni Jeleni ni ćerkama, međutim, Karleuša normalno komunicira sa njim i prilazi mu, ali ćerkama ne dozvoljava da sada budu blizu oca jer ne želi da rizikuje i on se sa tim slaže. Čak je i njegovu garderobu sklonila dok se sve ne dezinfikuje. Baš je van sebe od straha zbpg svega što se dešava, ali gleda da bude i jaka.

PROČITAJTE JOŠ: Lepa Brena iskreno: „Ja sam MUDRA žena i izbegavam SVAĐE sa Bobom“

PROČITAJTE JOŠ: Sandra Afrika APSTINIRA! Ništa od s*ksa dok traje KORONA!

PROČITAJTE JOŠ: Đorđe David nakon svega priznaje: „Shvatio sam da sam bio korak do smrti!“

Ostalo je još nekih nedelju dana koliko traje period inkubacije, pa ako Duško ne bude imao nikakve simptome, kao što ni do sada nije imao, Jelena će biti sigurna i neće imati ništa protiv da Atina i Nika provode vreme s tatom kojeg obožavaju. Njih dve su inače bile sa ocem u Dubaiju pre epidemije, a Jelena nije mogla sa njima jer je morala da bude prisutna na dodeli MAC nagrada.

Duško je jak, zdrav, vodi sportski život, ne pije i ne puši, ali ovaj virus je opasan, ne bira. Zato on i poštuje karantin, a i Jelena je oprezna zbog dece – započinje priču izvor SCANDALA! i dodaje:

– Ali i dok je u karantinu, Dule ne gubi vreme. Poznato je svima da je on kupio vilu na Dedinju koja se uveliko renovira, ali kako će i on sada najverovatnije neko vreme ostati u Beogradu budući da u Kini nema ništa od sezone zbog korone, i sam je osmislio neke detalje za kuću, kao i nekoliko kutaka koje će koristiti samo za sebe. To su teretana, soba za opuštanje i jedna velika gde će samo gledati sport… Za sada samo lista časopise i gleda enterijere jer je u karantinu, ali će se i sam baciti na te poslove kada bude mogao da se kreće. Ne voli on da sedi zaludan bez obaveza. Sreća, pa u kući u kojoj su sada imaju teretanu, tako da on kao sportista održava formu i uopšte nije napet i nervozan – objašnjava  izvor za SCANDAL! i nastavlja:

– Plan je da se svi porodično presele u vilu u septembru kada će sve biti cakum-pakum. Taman kad devojčice krenu u školu. U principu, osim što je on u karantinu i poštuje sve propise kod njih je sve u najboljem redu, jedino se Dule brine o majci koja je malo starija žena, pa je redovno zove i moli je da ne izlazi, a organizovao je da joj svakog dana na kuću stižu namirnice – kaže nam izvor i dodaje da se Dule brine bez potrebe jer njegovu mamu obilazi i njegova rođena sestra i sve drži pod kontrolom.

– Jelena pak, iako je sigurna da njen muž ima odličan imunitet, ništa ne prepušta slučaju, pa se trudi da njeni kuvari svakog dana spremaju za Duška po četiri zdrava obroka, puna vitamina, belančevina i dobrih masti kako bi i kroz ishranu ostao zdrav. To je inače jelovnik njene nutricionistkinje Ane Petrović po kom se hrane i JK i njene ćerke, a sada i Duško. U svakom slučaju, oni super funkcionišu, jedino su nestrpljivi da se presele u novu kuću – završava izvor SCANDALA!.