Dušica Jakovljević uradila ZABRANJENO - Uhvaćena u nezgodnoj pozi! (FOTO)

   Apeluje da svi ostanu u svojim domovima!

Dušica Jakovljević uradila ZABRANJENO - Uhvaćena u nezgodnoj pozi! (FOTO) Dušica Jakovljević uradila ZABRANJENO - Uhvaćena u nezgodnoj pozi! (FOTO)
Celebrity
Dušica Jakovljević uradila ZABRANJENO - Uhvaćena u nezgodnoj pozi! (FOTO)

   Apeluje da svi ostanu u svojim domovima!

Atraktivna voditeljka Pinka, Dušica Jakovljević ozbiljno je shvatila opasnost od korona virusa, pa iz kućne izolacije izlazi samo kad mora da nabavi namirnice, ali i kada vodi emisije na TV Pink.

Dušica Jakovljević uhvaćena na delu!

Paparazzo magazina STAR je Dušicu ulovio dok je krenula u nabavku. Ona pritom poštuje sve propise, pa ništa ne dodiruje bez higijenskih rukavica. Čak je nabacila i trendi masku u pink boji. Ali to je Dušica.

PROČITAJTE JOŠ: Stanija nikad VRELIJA! Sevnula G*ZA na izvol’te – Nije za one sa slabim srcem! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Ana Sević se bacila na čišćenje! Uhvaćena na delu – Sve leti iz kuće! (PAPARACO FOTKE)

PROČITAJTE JOŠ: Kaća Živković vodi računa o sebi: UVEK SE ZAPERE! (PAPARACO FOTKE)

Ona je oduvek bila moderna i što je najvažnije, u svakoj situaciji, koliko god da je opasna i nepredvidiva, ne gubi optimizam.

Ruku na srce, možda nije smela da stavi kese pune hrane na beton ispred svog automobila, dok ih je pakovala u gepek! Međutim, neko ju je pozvao telefon, pa je žena morala da se javi.

Verovatno je bilo nešto hitno, te je Dušica brzo odgovorila na poziv, ali svakako verujemo da se naoružala svim potrebnim sredstvima za dezinfekciju, te da u stane ne unosi ništa dok prethodno ne dezifinkuje svaki artikl koji je kupila.

Kako saznaje magazin STAR, ona je ovih dana i te kako aktivna i na društvenim mrežama, jer kao javna ličnost oseća potrebu i dužnost da apeluje na sve ljude da pandemiju shvate ozbiljno i da se pridržavaju propisanih mera, ne bi li sve prošlo što pre.

Samo još da nam Dušica dojavi gde je nabavila ovu modernu masku. Ako sve ovo potraje, da možemo i mi da nabavimo.