Draganu i Eda SMUVAO Pavle?!? Zilha NIJE HTELA više dece sa Edom!

   Pavle se sigurno sada kaje!

Draganu i Eda SMUVAO Pavle?!? Zilha NIJE HTELA više dece sa Edom! Draganu i Eda SMUVAO Pavle?!? Zilha NIJE HTELA više dece sa Edom!
Celebrity
Draganu i Eda SMUVAO Pavle?!? Zilha NIJE HTELA više dece sa Edom!

   Pavle se sigurno sada kaje!

Dragana Mitar, Milica Kemez i Edis Fetić pričali su o Edovoj ženi Zilhi Karišik. Edis je svoju suprugu javno prevario sa Draganom, a kasnije je isplivala istina i da su oni mnogo ranije imali ljubavnu aferu.

Kupite SCANDAL! Ispovest Đorđa Davida: MNOGI POZNATI SU ZARAŽENI KORONOMI LEŽE SA MNOM U BOLNICI! NIJE FER DA TO KRIJU! Ucene i reketiranje: DRAGANI I TONIJU OTIMAJU DVORAC! GAGI JE OGORČEN NA LUNU POKVARILA MU PLAN DA UZME PARE! (VIDEO)

Đole Đogani konačno PROGOVORIO! Anabela preti SAMOUBISTVOM, a Luna će dobiti BATINE!

Tanja Savić u problemu! Zbog otkazanih nastupa u velikim DUGOVIMA!

– Pavle kad je bio prošle godine, ja poslao za njen rođendan medvediće i ruže i nije joj vratio to muž. Veći i od njega i mene. On došao ovde da pošaljem na 10 mesta, pa gde prođe, prođe. Pavle nas je i upoznao –  ispričao je Edis.
– Čašćavaju se pićem kad se sretnu –  dodala je Dragana.

– To su bile strašne svađe, ja kažem da ostavi decu kod mojih, pa hoće, neće. Kad je otišla, to je bilo u julu, kad je Miki ušao ovde, još je „Zadruga“ trajala, imali smo i kuću i stan, ona ima svoj stan, opremljen u fulu, sve. Obezbedili smo se. I ona je prvi put ostavila decu kod mene, bila su dva meseca kod mene, oni ih svakako i više odgajaju nego… I onda se vratila, pa kao ponovo, a drugi put kad je bila pre žurke, povela je decu sa sobom –  ispričao je Edis.

– Imate troje dece? – prokomentarisala je Milica.
– Hteo sam ja još, ali ne znam što smo stali –  tvrdio je Fetić.