"Edis me je zamolio da ga ne odajem jer ima ženu i decu!" Draganin bivši otkrio ŠOK DETALJE!

   Više nije mogao da ćuti!

Celebrity
"Edis me je zamolio da ga ne odajem jer ima ženu i decu!" Draganin bivši otkrio ŠOK DETALJE!

   Više nije mogao da ćuti!

U poslednje vreme ljubavnici, Dragana Mitar i Edis Fetić, se često svađaju i tom prilikom iznose nepoznate detalje iz spoljašnjeg sveta. Edo je u toku rasprave izneo optužbe na račun Draganinog bivšeg momka Pavla Jovanovića, pa je i bivši zadrugar rešio da se oglasi.

Edis apelovao na Pavla da potvrdi njegovu priču!

– Nemoj mi molim te govoriti o poštenju. Dobro znam da si me lagala i da si celo leto bila sa Pavlom, da si se videla sa njim na Riveru, ljubili ste se, a ja sam gledao sa balkona. A on ako je čovek ovu moju priču će da potvrdi, a ako je p*čka neće – rekao je Edis.

Pavle Jovanović je odlučio da odmah reaguje i progovorio je ovoj situaciji.

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Nole o Koroni: NEĆU DA ĆUTIM O VAKCINAMA! EVO ZAŠTO NEĆU DA SE VAKCINIŠEM! Darijin PRIVATNI ŽIVOT U HAOSU! Mensurov brat: ISTINA O MOJOJ I MININOJ VEZI! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Osman žestoko isprozivao Ivu – „Sram te bilo, vraticeš se dekici uskoro u krilo!“

PROČITAJTE JOŠ: Miljana zatekla Zolu kako se DROGIRA pred malim Željkom! POTUKLI se pa je reagovala POLICIJA!

– Ovde gde kaže da smo bili na Riveru i da me je poljubila, to je istina. Znači priča istinu, a dva dana pre toga me zvala da se izvinjava i da mi kaže kako je ispala loša prema meni. Priča istinu oko toga što kaže – rekao je Jovanović.

– Ali postoje stvari za koje je lagao, a to je naše viđenje ispred kluba „Gotik“. Pitao me da li imam minut da popričam, ja sam rekao da imam. On me pitao da li me zovu novinari, a to je bilo pre moj ulazak u „Zadrugu„. Ja sam rekao da me zovu, a on da ga takođe zovu ali da se ne javlja i zamolio me da ga ne odajem, jer on ima decu i ženu – otkrio je Jovanović.

Ja nemam potrebu da te spomenem, ali svi već znaju ko si ti. Rekao sam mu i da znam da je sa Draganom u kr*s-kombinaciji i da znam da je on slao cveće dok smo se zabavljali, a on je rekao da je to slao na bezbroj adresa pa gde prođe, prođe – ispričao je Pavle za „Alo“.