Dragana Mitar zbog Eda završila u bolnici! Napukla joj dva rebra od udarca!?

   Baš nema sreće sa muškarcima!

Dragana Mitar zbog Eda završila u bolnici! Napukla joj dva rebra od udarca!? Dragana Mitar zbog Eda završila u bolnici! Napukla joj dva rebra od udarca!?
Celebrity
Dragana Mitar zbog Eda završila u bolnici! Napukla joj dva rebra od udarca!?

   Baš nema sreće sa muškarcima!

Izgleda da Dragana Mitar baš nema sreće kada je ljubav u pitanju, pa pored toga što je doživljavala psihičko i fizičko maltretiranje od bivšeg muža Siniše Dragutinovića, ni u novoj vezi ništa bolje ne prolazi.

PROČITAJTE JOŠ Anabelina mama u potresnoj ispovesti: Nasilje, tortura, droga, zlostavljanje! ŠOKANTNI DETALJI!

Prema tvrdnjama izvora, Dragana je više puta pretrpela fizičko nasilje od Edisa Fetića tokom rijalitija, a sada je umalo završila u bolnici.

Dragana ga provocirala, pa je Edi pao mrak na oči!

– Pre nekoliko noći Dragana i Edo su se posvađali na krv i nož. On je insistirao da raskinu, dok ona nije htela da tako lako odustanu od svoje veze. Govorio joj je da se skloni od njega i da gleda sebe ili će videti šta će da bude. Očigledno da ga Dragana nije shvatila ozbiljno, pa ga je neprestano provocirala i govorila: `Ajde, šta ćeš da uradiš? Da me ponovo udariš? Pa nisam ti ja Zilha! Edu je zbog toga pao mrak na oči, pa ju je uveo u kupatilo pod izgovorom da želi nasamo da popričaju, a onda ju je ošamario, a ona je skočila na njega i krenuli su da se čupaju i rvu. E sad, da l` ju je on u tom guranju stvarno udario ili se ona povredila o nešto, ali posle se žalila da je jako boli kad udahne i izdahne. Naravno, ponuđeno joj je da je lekar pregleda, ali je odbila. Edo je pozvan na razgovor sa produkcijom i tada je objašnjavao kako se Dragana sama okliznula i udarila u lavabo u kupatilu.

PROČITAJTE JOŠ Soraja jača i od korone! Ne pomera datum venčanja, briga je za epidemiju!

– Dragana je posle utripovala da joj je možda naprslo rebro i treba da joj stave gips, ali su joj neki ukućani objasnili da rebra sama zarastaju, nikakav gips ili zavoji se ne stavljaju. Tešili su je da joj ništa nije slomljeno jer bi imala strašne bolove i ne bi mogla ni da legne ni da se pokreće, a kamo li da se svađa i dernja. S druge strane, Edo više ne zna kud udara. Kako rijaliti odmiče, izgleda da je sve svesniji da je ostao bez porodice, njegova bivša žena Zilha ne želi više da čuje za njega i neće mu dati da viđa decu, koja su mnogo propatila zbog ove bruke u Zadruzi. Edo za sve to krivi Draganu. Zato je i maltretira. Stalno joj prebacuje da mu je rasturila porodicu i da će joj naplatiti sve. Njihov odnos stalno oscilira od ljubavi do mržnje, od seksa pred kamerama do čupanja i tuče tamo gde ih kamere ne hvataju – kaže izvor blizak produkciji, a Dragana je posle tog incidenta u kojem je povređena otišla u Rajski vrt i pričala sa Drvetom mudrosti.

PROČITAJTE JOŠ Sve puca od emocija! Lidija Vukićević i Vladimir Tomović u emotivnoj vezi?! (FOTO)

– Ne kajem se što sam bila sa Edom jer smo se zaljubili, zavoleli i sve je to tako krenulo, činio me je srećnom. Sada zaista nije tako. Rešila sam da se raziđemo jer očigledno da u ljubavi ne može da postoji zajedničko razmišljanje i stav. Ne želim više da se borim sama protiv svih, a da njega boli dupe. Posle svega što smo prošli, javno govori da se Zilha kao lav borila da spasi njihov brak i da je prava žena. Šta ja da kažem? Ovo nije Edo kojeg poznajem. Možda se jednostavno nismo za prethodne dve godine dobro upoznali. Ovakve stvari koje mi ovde priređuje nisam očekivala od njega ni u snu. Žao mi je što povređujem svoju porodicu, koja ovo gleda, i što znam da njima nije dobro kada sam ja u ovakvom stanju. Šta god da sam uradila, ovo nije način. Jako sam tužna i povređena, ali vreme leči sve kako kažu, pa će i mene. Ne znam šta će se nadalje dešavati. Videćemo. – rekla je utučeno Mitrova.