Dragana Mirković PRESREĆNA! Van Dam poslao emotivnu poruku njoj i Toniju!

   Prijateljstvo jače od koronavirusa!

Dragana Mirković PRESREĆNA! Van Dam poslao emotivnu poruku njoj i Toniju! Dragana Mirković PRESREĆNA! Van Dam poslao emotivnu poruku njoj i Toniju!
Celebrity
Dragana Mirković PRESREĆNA! Van Dam poslao emotivnu poruku njoj i Toniju!

   Prijateljstvo jače od koronavirusa!

Dragana Mirković je bogata žena, ne samo u materijalnom smislu, već i kada su prijatelji i podrška u pitanju!

Đole Đogani konačno PROGOVORIO! Anabela preti SAMOUBISTVOM, a Luna će dobiti BATINE!

Adam Đogani OPLEO po njoj! „Ona bi da bude Lunina gospodarica!“

Aca Lukas otvorio DUŠU: „Sve OVO grozno deluje na mene, ali jedno mi NAJVIŠE SMETA!“

Dragana Mirković zna šta je vredno u životu!

U borbi protiv pandemije koronavirusa veći deo planete povukao se u izolaciju, pa tako i Dragana Mirković koja je sa porodicom u Beču, a među onima koji joj pružaju podršku osim stotina hiljada obožavalaca našao se i njen kućni prijatelj, holivudska zvezda Žan Klod Van Dam.

Jedan od najpopularnijih glumaca na svetu sa kraja prošlog veka snimio je emotivnu poruku za Tonija i Draganu i postavio je na društvene mreže pokazujući da je sa njima u mislima iako su fizički razdvojeni, i iskoristio priliku da im se zahvali na prijateljstvu.

– Siguran sam da ćete me videti, Toni i Dragana, hvala vam na ljubavi i podršci svij ovih godina. Obožavam Draganinu muziku, vašu porodicu,nedostajete mi i šaljem vam poljupce. Uz božiju pomoć uskoro ćemo biti zajedno. Toni, volim te – rekao je slavni glumac, koji je upravo ovih dana trebalo sa Draganom i Tonijem da se druži u Australiji, ali do susreta zbog epidemije koronavirusa nije došlo. Inače sam video izazvao je oduševljenje fanova filmske zvezde pa je post za kratko vreme imao više hiljada komentara, a podelila ga je na svojim profilima i folk carica.

Pravi prijatelji nađu način da pruže podršku kada deluje nemoguće. Hvala od srca dragi prijatelju- napisala je Dragana.