Dragana abortirala Edovo dete! Ne želi da mu rađa decu dok ne sredi šta ima sa ženom!

   Sve je krila?

Dragana abortirala Edovo dete! Ne želi da mu rađa decu dok ne sredi šta ima sa ženom! Dragana abortirala Edovo dete! Ne želi da mu rađa decu dok ne sredi šta ima sa ženom!
Celebrity
Dragana abortirala Edovo dete! Ne želi da mu rađa decu dok ne sredi šta ima sa ženom!

   Sve je krila?

Dragana Mitar krije od svih pa i od partnera Edisa Fetića Ede da je letos abortirala njegovo dete.

Dragana je izričita!

Ona je nakon zajedničkog letovanja saznala da je u drugom stanju, ali nije želela da mu kaže. Sama je donela odluku, zbog koje često ume da se pokaje kako tvrdi izvor za Top Gossip.

PROČITAJTE JOŠ: Vesna Đogani sa godinu dana ostavljena u sirotištu? Podrška oca izostala, a onda su je oni usvojili!

PROČITAJTE JOŠ: Ana Kokić ne mrda iz izolacije! Izalazi samo kad baš mora! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: „Bolje da me UBIJE korona nego da nemam S*KS!“ – Era Ojdanić traži mladu ženu da mu pravi društvo u karantinu!

– Po izlasku iz prošle sezone Zadruge, Dragana i njen bivši muž Siniša odlučili su da stave tačku na svoj brak i nastave svako svojim putem. U to vreme Edo joj je bio najveći oslonac i podrška, zajedno su otišli na letovanje gde je ona ostala u drugom stanju. Kada su se vratili u Beograd, Dragana je odmah posumnjala da je rudna, osećala se malaksalo, imala je jutarnje mučnine, ali nije želela da paniči. Sačekala je da idi da li će dobiti ciklus, međutim kada je on izostao ona je kupila test i bio je pozitivan. Ona je razmišljala da li to uopšte da kaže Edu, plašila se da će je on primorati da rodi dete, da će je ostaviti ako to ne učini. Sa druge strane on je još uvek u braku, ima troje dece sa drugom ženom. Dragana ga voli ali svesna je da to nisu idealne okolnosti za formiranje nove porodice, a i smatrala je da bi prerano uleteli u nešto za šta nisu bili spremni. Ona je prvo želela da kaže Edu, ali kako su se oni u međuvremnu posvađali, odustla je od toga.

View this post on Instagram

???

A post shared by Dragana Mitar (@dragana_mitar) on

– Ništa mu nije rekla, samo je jedan dan zakazala abortus i nakon toga i obavila to. Smatrala je da nije zaslužio ni da zna za to. Bilo joj je žao kasnije, dvoumila se da li da mu kaže, ali samo bi napravila još goru situaciju, on bi se sigurno naljutio što je to sakrila od njega, bez obzira da li bi podržao njenu odluku ili ne. Oni često u rijalitiju pričaju o deci i da bi voleli da imaju makar jedno zajedničko, bez obzira što su oboje ostvareni kao roditelji i sigurno da je Dragani teško u nekim momentima zbog odluke. Pre ulaska u rijaliti njih dvoje su se posvađali jer joj je on obećao da će rešiti papire oko razvoda i pokrenuti taj postupak, ali to nije uradio iako već godinama unazada, od kada se poznaju govori kako će to da sredi, možda bi ubrzao proces da je znao kroz šta ona prolazi – kaže dobro obavešten izvor, blizak Dragani.