Đorđe David u velikoj ispovesti otkriva: "Doživeo sam veliki šok!"

   Prošlo je...

Đorđe David u velikoj ispovesti otkriva: Đorđe David u velikoj ispovesti otkriva:
Celebrity
Đorđe David u velikoj ispovesti otkriva: "Doživeo sam veliki šok!"

   Prošlo je...

Đorđe David je danas, nakon 16 dana, napustio bolnicu posle 16 dana boravka na Institutu za pulmologiju.

Đorđe David pobedio nevidljivog neprijatelja!

Naime, nakon što je roker otkrio da je pozitivan na koronavirus, on je morao hitno da se hospitalizuje, a sada kada je prošao sve neophodne testove, on je pušten sa lečenja.

PROČITAJTE JOŠ: Veljko Ražnatović objavio fotku sa trudnom Bogdanom – Uputili snažnu poruku iz izolacije!

Povodom ovoga ekipa portala Informer.rs je kontaktirala Đorđa Davida, a on je otkrio kako se oseća.

– Prvi osećaj kada sam izašao i seo u auto, ja sam doživeo veliki šok, jer sam izašao na svež vazduh. Zaljuljalo mi se u glavi, teška mi je glava bila prvih 15 minuta, jer sam praktično posle 16 dana najstrožeg karantina izašao na sunce. To mi je bio udarac kao da sam se u nekom najkraćem vremenskom periodu od pet minuta sa nadmorske visine od nula metara popeo na 1600 metara – priča roker i dodaje…

– Dok sam bio tamo četiri zida razmišljao sam o svemu, ali najteže je gledati ljude koji nisu mentalno stabilni da sve tako lako podnesu. Ja sam uvek priskakao i razgovarao sa ljudima sa kojima sam bio okružen i vidim da je to uradilo plodom.

PROČITAJTE JOŠ: Aca Lukas progovorio! Sve o Sonji, ljubavi i mržnji stalo je u nekoliko redova!

– Najteže pada to što svi mi koji smo bili u to sobi smo mogli sebi da obezbedimo nešto osnovno kada je komoditet u pitanju. Meni je najteže palo ta bespogovorna kompromisnost koju moraš da imaš. Dogovarali smo se kad će ko da se tušira, kada će ko ići do toaleta, kada će ko izaći na terasu, da li otvoriti prozor ili ne. Čovek koji je rođen 1947. godine, bio je najstariji među nama i svi smo se njemu prilagođavali. Mi smo želeli da imamo otvorene prozore, a njemu je bilo hladno. To su stvari koje teško padaju u ovakvoj vrsti hospitalizacije, pogotovo što ljudi celu noć kašlju – objasnio je roker i otkrio da će morati da bude u izolaciji tri nedelje.

– 21 dan moram da budem u izolaciji. Prvih sedam dana ne smem da izlazim nigde, nakon tih sedam dana mogu da budem u okolini svoje zgrade, da prošetam. Posle 21. dana mogu sebi da dozvolim taj luksuz da uzmem rukavice i masku u ruke i da mogu da sebi kupim nešto – kaže Đorđe.

PROČITAJTE JOŠ: Indi progovorila o svom zdravstvenom stanju: „Sve zavisi od daljeg sleda događa!“

Đorđe David: Sa ćerkom se nisam video

Osim toga, on nam je otkrio i da svoju naslednicu još uvek nije video i da mu to teško pada.

– Nažalost, sa ćerkom se nisam video. Ostaćemo na video-pozivu. Ovo je sada potpuno drugačiji osećaj. Izlaskom iz bolnice sada se osećam svemu bliže. Ušao sam u svoj stan, isuširao se u svom kupatilu, napravio sebi klopu. Sada ću mnogo više ceniti neke stvari i ljude. Sada ću mnogo više poklanjati vremena svojim najbližima. Tamo sam proveo 16 dana sa još trojicom muškaraca i imao samo prokleti telefon, sve filmove vrtim sada u glavi. Bio sam tamo dovoljno vremena da o svemu razmislim – ispričao nam je Đorđe David.