Đorđe David posle IZLEČENJA! "Još dugo se neću OPORAVITI!"

  

Đorđe David posle IZLEČENJA! Đorđe David posle IZLEČENJA!
Celebrity
Đorđe David posle IZLEČENJA! "Još dugo se neću OPORAVITI!"

  

Nakon što je zbog korone ležao dve nedelje na Infektivnoj klinici, Đorđe David proveo je još dve nedelje u kućnom karantinu. Za STAR otkriva kako mu je sada i čega se najviše plaši.

ĐORĐE DAVID: „ĆERKA I ŽENA SU,
HVALA BOGU, DOBRO!“

– Nakon bolnice, raduje me što sam u svom domu. Gledam stare utakmice basketa i uživam, sve te reprize me raduju i vraćaju u neka druga vremena. Takođe, nisam propustio da pogledam i neke filmske klasike za koje inače nemam vremena da ih se podsetim – započinje Đorđe priču za STAR i dodaje:
– Posle više od mesec dana video sam se sa svojom ćerkicom i ženom. One su, Bogu hvala dobro. Na kraju krajeva, tu su i savremene tehnologije, pa smo se viđali i dok nisam smeo da im prilazim – objašnjava Đorđe i dodaje da se neće tek tako opustiti iako korona i pandemija jenjavaju:

PROČITAJTE JOŠ: Srpska manekenka prolazi kroz pakao – ZAROBLJENA u Indiji sa još 50 SRBA! „Plašim se, ovde je lov na belce!“

PROČITAJTE JOŠ: Darko Lazić promenio lični opis – nakon operacije smršao 40 kilograma! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Kristijan Golubović ulazi u Zadrugu? „Danas imamo sastanak, daju mi šansu da…“ (VIDEO)

Nakon svega što sam proživeo, ozbiljno razmišljam da maska postane moja svakodnevica. Nažalost, čast izuzecima, u našem narodu se ne vodi računa o higijeni. Znate kako, onaj ko se opeče na vatru, poliva vodom i fotografiju na kooj se vidi vatra, a meni je život bio ugrožen – kaže Đorđe i objašnjava da ne može ništa da nam kaže o stanju estradnog menadžera Baneta Obradovića:

– On je pre svega moj kolega, drug i prijatelj. Iz poštovanja prema njemu i njegovoj porodici, a u dogovoru sa njima, neću davati izjave na tu temu. To je prosto poštovanje od kojeg neću odstupiti – kaže Đorđe i za kraj intervjua za STAR najavljuje veliki muzički karavan:
– Predlažem i potrudiću se da, kada sve ovo prođe organizujemo muzički karavan koji će održati koncerte u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Naravno, sve to treba da bude humanitarnog karaktera i da se sav prikupljeni novac donira za renoviranje bolnica u Srbiji!