Đorđe David NAPADNUT! Zašto PONIŽAVAŠ i VREĐAŠ žene!

   Agresivan i bahat?

Đorđe David NAPADNUT! Zašto PONIŽAVAŠ i VREĐAŠ žene! Đorđe David NAPADNUT! Zašto PONIŽAVAŠ i VREĐAŠ žene!
Celebrity
Đorđe David NAPADNUT! Zašto PONIŽAVAŠ i VREĐAŠ žene!

   Agresivan i bahat?

Roker Đorđe David izborio se sa korona virusom, a sada se konačno vratio normalnom životu. Mnogi su mu pružili podršku kada je bilo najteže, ali neki su začudo i likovali jer im se zamerio!

ŽENE U PUBLICI GA NE VOLE!

Reč je o pojedinim statistima Zvezda Granda koji učestvuju na svakom snimanju. Jedna od gospođa koja redovno sedi u publici za SVET otkriva zašto ga mnogi ne vole.

PROČITAJTE JOŠ: Novak Đoković u borbi protiv KORONE! Neću da ĆUTIM o VAKCINAMA!

PROČITAJTE JOŠ: Milica Todorović ISPALJENA! BACILA 5.000 evra zbog Milana Stankovića?

PROČITAJTE JOŠ: Nadežda imala NERVNI SLOM! U bolnici HISTERISALA da joj daju dete!

– Da li gospodin zna da su mnogi statisti, upravo zbog njega, prestali da dolaze u Zvezde Granda još od prošle godine? Da li misli da ga sada stigla ruka pravde i da je platio danak svog agresivnog, bahatog, jednom rečju prostačkog ponašanja koje ispoljava na snimanjima, ne samo prema pojedinim kolegama i kandidatima već i prema statiskinjama? – pita gospođa i objašnjava u čemu je problem.

– Žene koje statiraju on na snimanju ponižava i vređa na najprljaviji mogući način i to samo zato što jače aplaudiraju i skandiraju takmičaru koji ne peva rok, već neku narodnu pesmu, a kome je mentor neko drugi, a ne njegovo kraljevsko visočanstvo. Javno mu poručujemo da ubuduće ne leči svoje frustracije i komplekse nad statistkinjama. Njima jedino može da briše cipele, a i to mu mnoge ne bi dozvolile jer on, zapravo, ni to ne ume –  kaže ogorčena gospođa za SVET, a sad je očito da Đorđe David nije dolazio u sukob samo sa kandidatima i njihovim porodicama, očito čovek ima kratak fitilj.