Đorđe David na Instagramu - Popularnost umetnika je sve veća

  

Đorđe David na Instagramu - Popularnost umetnika je sve veća Đorđe David na Instagramu - Popularnost umetnika je sve veća
Celebrity
Đorđe David na Instagramu - Popularnost umetnika je sve veća

  

Đorđe David Instagram je društvena mreža na kojoj je poznati umetnik postao izuzetno popularan poslednjih godina. Đorđe se na kratko vreme povukao sa javne scene, ali sada je popularniji nego ikada! Na društvenoj mreži Instagram, umetnik ima skoro 40 hiljada pratilaca.

Đorđe Nikolić, koji je javnosti prepoznatljiv kao Đorđe David, vratio se na scenu putem „Grandovih Zvezda„. Odabrao je idealan put da se ponovo zbliži sa svojim fanovima, ali i da iznese svoje stavove o muzičkoj sceni. Veoma oštar na jeziku, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje David Nikolic (@djordje_david) on

Popularni pevač i glumac aktivan je na javnoj sceni dugi niz godina, ali se na kratko povukao sa estrade. Ipak, uvideo je da ne može bez svojih obožavatelja, kao i oni bez njega, pa je prihvatio da bude član žirija najgledanijeg takmičenja za mlade muzičke talente. Na taj način spojio je dve svoje strasti – život pod kamerama i šansu da prenese svoje znanje.

Đorđe David Instagram – Planula popularnost

Đorđe David je publici najpoznatiji kao muzičar, ali pre nego što se otisnuo u te vode, bavio se glumom. Ljubav prema ovom pozivu stekao je radeći sa Mikom Aleksićem. Prvo je nastupao na „Splitskom ljetu„, a potom i na „Dubrovačkim ljetnjim igrama„. Prvu televizijsku ulogu dobio je 1982. godine u seriji „Doktorka sa sela„. Pojavljivao se i u filmu „Šmeker„, kao i brojnim drugim ostvarenjima, kao što su „Tamna strana Sunca„, „Sinđelići“ i drugi.

Đorđe David Instagram 1

Jedan od poslednjih angažmana bio je u pozorišnoj predstavi „Sex bomb“ u kojoj je briljirao.

Muzikom je počeo da se bavi 1986. godine. Na festivalu „MESAM“ nastupao je sa pesmom „Cvet sa licem zveri„. Nakon još nekoliko nastupa na festivalima, postao je član benda „Generacija 5“ sa kojim je nastupao pred preko 20 hiljada ljudi. Sjajnim pesmama i hitovima zauzeli su svoje mesto na srpskoj rok sceni.

U tom bendu bio je sve do 2000. godine, a naredne godine je karijeru nastavio sam. Sa grupom „Fuzzbox“ objavio je album „Samo svoj“. Dve godine kasnije osnovao je bend „Đorđe David & Gang„, a 2009. godine nastao je bend „Death Saw„.

Njegova publika je bila oduševljena kada je odlučio da im se još više približi učešćem u takmičenju „Zvezde Granda“ 2017. godine. Od tada je veoma aktivan član ekipe koji nastoji da pronađe mlade talente. U tom momentu, njegova popularnost, kako u javnosti, tako i na društvenim mrežama je planula.

Na Instagramu ga prate desetine hiljada ljudi koji svakodnevno lajkuju njegove fotografije. Tim žirija čine Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Viki Miljković, Ana Bekuta i Đorđe David. Gledaoci su bili zapanjeni kada je pao poljubac između njega i Marije.

Naime, oni su odgovorili na Karleušin izazov i poljubili se usred emisije!

Đorđe David Instagram – Šta sve objavljuje?

Đorđe je veoma aktivan na ovoj društvenoj mreži i gotovo svakodnevno objavljuje fotografije kako sa svojih nastupa, gostovanja u emisijama, tako i iz privatnog života.

Veoma često možemo da vidimo fotografije njegove supruge Ane i kćerke Staše. Pevač je postao otac u 50. godini i neretko objavljuje fotografije svog deteta i govori da mu je ona najvažnija na celom svetu.

Takođe, primetno je da Đorđe voli da objavljuje selfije, a najviše komentara i lajkova odneo je onaj iz solarijuma.

Isto tako, često se mogu videti i fotografije sa koleginicama Anom Stanić, Ivanom Peters i mnogim drugim.

Estradni skandali

Đorđe je imao javno okršaj sa Darkom Lazićem, a završilo se ružnim rečima. Naime, Lazić je najavio da će podići tužbu jer ga je Đorđe isprozivao nekoliko puta. Najviše mu je zamerio jer je rekao da Darko daje loš primer omladini, na šta je i odgovorio da ne može da ga savetuje i kritikuje neko ko lakira nokte.

Nedavno je javnost potresla i vest da je David oboleo od korona virusa, a pevač je upozorio javnost da se čuvaju, kao i da poštuju sve preventivne mere. Izlazak iz bolnice ovekovečio je fotografijom na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje David Nikolic (@djordje_david) on


Dome, slatki dome! I ovo sam nekako prebrodio. Skupo plaćena škola! Hvala dr. Samardzić, dr. Adzić, svim med. sestrama, čistačicama! Vi ste LAVICE NAJJAČE! Ne ponovilo mi se! Izašao iz bolnice… spavanje„, napisao je na Instagramu.

Ukoliko još uvek niste postali pratilac Đorđa Davida na Instagramu, savetujemo vam da to odmah učinite, jer pevač upravo tu objavljuje najinteresantnije detalje iz svoje svakodnevice.

Čitajte VIP Radar! Jedini portal koji prenosi SVE detalje iz života poznatih! Svi su na UDARU VIP RADARA! Ništa vam neće promaći jer imate VIP RADAR!