Đani razočaran! "Mnogi su se obradovali što smo u kućnom pritvoru!"

   Izdali ga svi!

Đani razočaran! Đani razočaran!
Celebrity
Đani razočaran! "Mnogi su se obradovali što smo u kućnom pritvoru!"

   Izdali ga svi!

Radiša Trajković Đani, njegova supruga Slađana i sin Miloš već su počeli da služe kaznu zatvora od po 90 dana u stanu u Beogradu na vodi zbog toga što su u petak prekršili obavezujuću meru zabrane okupljanja više od dvoje ljudi na javnim mestima.

Đani nije bio svestan da krši zakon!

Kako sada ne smeju da napuštaju dom, Trajkoviće posećuje najbliža rodbina i prijatelji, koji će im pomagati da prebrode teške dane. Među njima samo je nekoliko Đaniijevih kolega sa estrade koji su mu se stavili na raspolaganje.

PROČITAJTE JOŠ: Vojin i Sloboda: KORONA spasila BRAK? Žive na selu, u MOLITVI i harmoniji!

PROČITAJTE JOŠ: Ana Mihajlovski i Vuk Kostić raskinuli! Pukla ljubav zbog korone – OVO su detalji!

PROČITAJTE JOŠ: Posle vesti da je Mile Kitić UHAPŠEN, oglasio se PEVAČ: Sa ćerkom sam u…

Govoreći o trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi njegova porodica, Đani je vidno razočaran prokomentarisao da je izostala podrška pevača s kojima je godinama blizak prijatelj, ne želeći da kaže njihova imena. Ali Slađana se nije ustručavala da navede one koji su ih odmah pozvali.

– Ja ću da kažem. Dosta njih se obradovalo. Hvala svima koji su se javili, Vanesa Šokčić bila je prva koja je došla da vidi da li treba nešto deci. Aco Pejović, Aca Lukas i još dvoje-troje njih se javilo, i to je sve – kazala je ona, dodajući da se veoma kaju zbog toga što su u petak otišli na kafu u hotel.

– Naravno da to nikada ne bismo uradili, pa nismo mi balavci željni kafane i kafe. Presela mi je ta kafa, najskuplja u životu.

– Zaista nismo znali za tu meru jer je ona doneta tog dana, šta da vam kažem kad ni inspektori u policiji nisu znali dok nisu došli na posao. Ali neko je znao i mogao je da nam javi – zagonetno je rekla Đanijeva supruga.