Đani kupuje sinu i snaji STAN! U Beogradu NA VODI!

   "Nije naša snajka seljančica!"

Đani kupuje sinu i snaji STAN! U Beogradu NA VODI! Đani kupuje sinu i snaji STAN! U Beogradu NA VODI!
Celebrity
Đani kupuje sinu i snaji STAN! U Beogradu NA VODI!

   "Nije naša snajka seljančica!"

Izgleda da je Radiši Trajkoviću Đaniju baš krenulo naopako, em je dobio kaznu kućnog pritvora od tri meseca, em je svadba njegovog sina Miloša i snajke Nine Jezdimirović umalo otkazana.

ĐANI PRESREĆAN ŠTO ĆE POSTATI DEDA

Naime, kako saznaje SVET, njeni roditelji bili su šokirani što iz novina saznaju da im je ćerka trudna i uhapšena, a za sve su okrivili Trajkoviće!

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Ovo krije od Bobe: BRENA NOĆU IZVODI RITUALE! Anabela i Luna PRE ZADRUGE NAPRAVILE TAJNI PLAN! TANJI SAVIĆ MUŽ ODUZEO DECU! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Luna NE VOLI Marka! Priznala Gastozu da je ON PRAVI!

PROČITAJTE JOŠ: Darko Lazić, zbog zdravlja SINA, prekršio ZAKON!

– Sve je ovo jedan veliki nesporazum. Đani i Slađa su ispali najgori roditelji i prijatelji, što uopšte nije tačno. Svi znamo koliko su požrtvovani za svoju decu, a devojke svojih sinova Marka i Miloša gledaju kao svoju ćerku Sofiju. Jeste neprijatno da Nina trudna bude uhapšena sa Slađom, Đanijem i Milošem, ali nisu oni krivi zbog toga. Oni su mislili da je Nina rekla roditeljima za trudnoću. Zato je Đani pričao za novine da je presrećan što će postati deda. Kad je čuo da su prijatelji šokirani i ljuti, našao se u čudu – kaže izvor za SVET i nastavlja:

– Ninini smatraju da su poslali dete u Beograd na školovanje da bi sutra bolje živela, a ne da bi se udavala u 21. godini za sina estradne zvezde! Pa gde ga je upoznala? U biblioteci? Nisu mogli da dođu sebi. Oni nisu navikli na medije, skandale, tračeve, a odjednom njihova ćerka u novinama! Nisu smeli na ulicu da izađu od sramote. Iako je Đani probao da im sve objasni i dao sve od sebe da se izmire, to je u početku išlo jako teško. Moraće na tome dosta da se radi, ali vremenom će sve leći na svoje. Nema roditelja koji ide protiv sreće svog deteta – kaže Đanijev prijatelj koji je i sam šokiran ovom neprijatnošću. S druge strane, Slađa je uverena da problem više ne postoji:

SLAĐA: „I JA BIH BILA LJUTA NA ĆERKU!“

– Pričamo sa Nininim roditeljima, ali tačno je da su u početku bili veoma ljuti. Pravo da ti kažem, da moja Sofija završi u pritvoru i da iz novina pročitam da je trudna, ja bih bila užasno ljuta na ceo svet, a ne samo na roditelje njenog dečka. To su normalne reakcije. Prvo, za svaku majku je šok da joj je ćerka trudna, pogotovo ako je mlada, a hapšenje da ne pominjem. Nina je fino i pošteno dete iz dobre kuće i poštene porodice. Ne ženi se moj sin nekom tamo seljančicom nego devojkom koja studira i čiji su roditelji na mestu. Oni žive u Kragujevcu. Njena majka je bankar, radi u banci, otac isto nešto, da ne pominjem sada sve redom ko se čime bavi. To su divni ljudi. Bili su kod nas pre par dana -priča Slađa za SVET, i za kraj kaže:

DOGOVORILI SE OKO SVADBE!

Dogovorili smo se oko svadbe. Čim sve ovo prođe, biće veliko veselje. Izgladili smo odnose. Oni su razumni i mi smo isto, dobri su, nemam ništa ružno da kažem. Znate kako ide u ovom svetu, da kažem da mi cvetaju ruže u životu, svi će pisati i pričati da mi venu jer smo takav narod. Gde u Beogradu ima devojka da je poštena, da ima 21 godinu, školuje se, daje sve ispite u roku, da je inteligentna, elokventna, dobro izgleda i zna sve kućne poslove? Ajde, nađite mi jednu. Pa nema. Ja ove beogradske kalašture ne bih pustila ni u dvorište da mi glume psa, a ne nešto drugo. Evo, vidite, i Veljko je izabrao ženu iz Titela. Bogdana je prelepa, prepametna, ali sve radi i ne stidi se ničega. Tako je i moj Miloš izabrao sebi najbolju i neka im je sa srećom, neka su mi živi i zdravi i da to dete bude živo i zdravo, a svega ostalog će biti – kaže Slađa.
Gde će mladenci živeti, još se nisu dogovorili, a pominje se Nemačka, mada Đani nudi da im kupi stan u Beogradu na vodi.