"Šta glumiš ti? Kao neka zvezda si?" Đani i Viki zaratili - Isplivalo sve o njihovom neprijatnom susretu?!

   Sve se saznalo!

Celebrity
"Šta glumiš ti? Kao neka zvezda si?" Đani i Viki zaratili - Isplivalo sve o njihovom neprijatnom susretu?!

   Sve se saznalo!

Budući da su odnedavno komšije u istoj zgradi u luksuznom delu grada u Beogradu na vodi, Đani i Viki se sve češće sreću, i to najviše u liftu!

Đani i Viki se našalili u liftu!

A kako SCANDAL! saznaje, jednom prilikom, rano ujutru, baš su se našli oboje u liftu i Viki je, još uvek pospana, stavila velike sunčane naočare i ušla, a kada joj se Đani pridružio na svom spratu, koleginica ga nije konstatovala jer ga nije prepoznala!

Đani nije mogao da veruje da mu se Viki ne obraća, te da nije skontala da je to on, pa je rešio da je zeza: Opa, šta je ovo, koleginice?! Glumimo Holivud, otkad smo u tom fazonu! Stavila si naočare, nabudžila punđu, skockala se u brendove i digla nos do potkrovlja! Ne vidiš ništa i nikog! Što mi ne javi da se i ja tako pokondirim, jel to neka nova moda, zezao se Đani, a onda je Viki počela da se pravda: Ju! Đani, izvini, molim te! Nisam te primetila, ne znam gde sam, jurim da sve nabavim jer se radnje rano zatvaraju zbog korone, rekla mu je Viki kroz smeh.

PROČITAJTE JOŠ: MUŽ POKUŠAO DA JE UBIJE! Ispovest naše pevačice ledi krv u žilama – Neće se zaustaviti dok ne POGINEM

PROČITAJTE JOŠ: Neda Ukraden objavila rat Ildi i Breni! Isprozivala ih ŽESTOKO!

PROČITAJTE JOŠ: Sara Reljić napala koleginicu! „Ovamo priča o Bogu, a u prvi plan stavlja s*se!“

Potom je Đani nastavio da se šali u svom stilu: Ma ok, kapiram ja da si ti velika gospođa! Pa si još i u žiriju kod Popovića, a on glavni na estradi! I treba da se praviš važna, šalio se Đani u svom fazonu, a Viki je umirala od smeha jer zna da Đani nije zlonameran i da je samo beskrajno duhovit! Potom su se siti ispričali do prizemlja, pitali jedno drugo za zdravlje, posavetovali se oko korone da se sada čuvaju i drže u izolaciji, sigurni da će vanredno stanje brzo proći, te da će što pre opet na tezge i nastupe koji im oboma nedostaju!

Inače, Viki i Đani žive u istoj zgradi, to je prva kula Beograda na vodi, jedna od najluksuznijih, ali se još uvek ne posećuju jer imaju obaveze. Čak je Đanijeva Slađa rekla mužu da pozove Tašketa i Viki na kafu i pićence, međutim, ima vremena. Tek su se doselili, a mi ne sumnjamo da će se družiti.