Đani gubi trudnu snajku?! Roditelji joj ne daju da se uda za njegovog sina! Pevač se posvađao sa prijom i prijateljem?

   Ovo niko nije očekivao!

Đani gubi trudnu snajku?! Roditelji joj ne daju da se uda za njegovog sina! Pevač se posvađao sa prijom i prijateljem? Đani gubi trudnu snajku?! Roditelji joj ne daju da se uda za njegovog sina! Pevač se posvađao sa prijom i prijateljem?
Celebrity
Đani gubi trudnu snajku?! Roditelji joj ne daju da se uda za njegovog sina! Pevač se posvađao sa prijom i prijateljem?

   Ovo niko nije očekivao!

Kako SCANDAL! saznaje, Đani i Slađa imaju velike probleme sa snajkom koja je u drugom stanju! Naime, roditelji buduće mame strašno su besni jer su u novinama pročitali da će dobiti unuče!

Đani i Slađa gledaju snajku kao kraljicu!

– Ljudi su se šokirali kad su pročitali da im je ćerka trudna. Ne znaju šta ih je snašlo! Te korona, pa ono privođenje iz hotela kad su i Đani i Slađa bili sa snajkom i sinom, i sad još i trudnoća – otkriva izvor i dodaje:

– Oni su skromni ljudi, nemaju veze sa estradom i to im je sve čudno. A i smatraju da je ćerka trebalo da im javi, a ne da ćuti. Zvali su je i očitali joj bukvicu: Jesi li ti normalna, pa nije to mala stvar! Imaćeš dete, mlada si! Možda treba da odložiš i tu udaju i dete, sve ide jako brzo! Vrati se kući – otkriva izvor  za SCANDAL! i nastavlja:

PROČITAJTE JOŠ: Saška Karan otkriva: „Čula sam da su Era Ojdanić i Vera Matović zaraženi koronom, ali kriju!“

PROČITAJTE JOŠ: Lukas za SCANDAL! “Ne MRZIM Sonju! Da bih s nekim legao u krevet treba EMOCIJA!”

PROČITAJTE JOŠ: Miljan otkriva za STAR istinu o Ani Korać i Davidovim dugovima!

– Međutim, mala je luda za Đanijevim sinom Milošem. Obožava i Slađu, i Đanija, lepo joj je kod njih jer je gledaju kao kraljicu, pa je rekla ocu i majci da se udaje i da nema šanse da se predomisli! U međuvremenu je Slađa zvala priju i izvinila se. I ona i Đani planiraju da idu da isprose snajku, ali sad ne mogu da mrdnu jer je korona, a imaju i zabranu kretanja jer su prekršili mere vanrednog stanja. U svakom slučaju, na jesen će biti i prosidba i sve po običajima, a do tada će Slađina prija popustiti – završava izvor za SCANDAL!

Podsećamo, Đani i njegova porodica dospeli su u žižu interesovanja javnosti kada su uhapšeni zbog nepoštovanja vanrednog stanja i mere zabrane kretanja. Tog dana porodica je žežela da nazdravi i da se počasti jer ih je snajka obradovala da će uskoro dobiti unuče.