Udaranje, diskvalifikacija i PAPRENA KAZNA! Evo gde su danas svi diskvalifikovani rijaliti igrači!

   Manje pare u novčaniku...

Udaranje, diskvalifikacija i PAPRENA KAZNA! Evo gde su danas svi diskvalifikovani rijaliti igrači! Udaranje, diskvalifikacija i PAPRENA KAZNA! Evo gde su danas svi diskvalifikovani rijaliti igrači!
Celebrity
Udaranje, diskvalifikacija i PAPRENA KAZNA! Evo gde su danas svi diskvalifikovani rijaliti igrači!

   Manje pare u novčaniku...

Diskvalifikacija je mnoge učesnike koštala kako živaca, tako i para! Veliki broj javnih ličnosti učestvovao je u rijalitiju, oprobao se u teškoj psihološkoj igri iz koje nisu izašli kao pobednici, već kao diskvalifikovani sa 50.000 evra manje u džepu!

Svako od ovih učesnika ušaoje sa sasvim drugom namerom, međutim, planovi su jedno, realnost jedrugo.

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić bila je učesnica prve sezone rijalitija Farma davne 2009. godine.

yt printscreen

Nikolićeva je na samom početku izašla van ograđenog imanja, zbog čega je bila izbačena nakon samo četiri dana. Ana je tada istakla da nije mogla da se navikne na uslove na imanju u Lisovićima. Diskvalifikacija je bila neminovna.

Vesna Zmijanac

Pevačica je diskvalifikovana zbog kršenja jednog od najosnovnijih pravila ovog rijalitija i dužna je bila da produkciji isplati 50.000 evra.

yt printscreen

Zorica Marković

Zorica Marković je nakon bezbroj uvreda na račun Stanije Dobrojević, starletu udarila limenkom od piva po glavi i vukla za kosu. Nakon svađe i fizičkog kontakta, zadruga je odlučila da izbaci Zoricu s imanja.

Miloš Bojanić

Netrpeljivost između Ivana Fecea Firčija i Miloša Bojanića kulminirala je u četvrtak tučom. Dugokosi muzičar gađao je punom flašom Bojanića, pogodivši ga u oko i raskrvarivši mu lice, posle čega je pevaču ukazana pomoć, a zatim je prebačen u Urgentni centar.

Firči

Ipak, posle „Farme“ i „Dvora“ Firči se povukao iz medija i sada ga uglavnom možete videti u ponekim dokumentarcima o rok legendama kao sagovornika ili na privatnim svirkama.

yt printscreen

Goga Sekulić 2015. nije izdržala ni 48 sati na Farmi, jer je diskvalifikovana nakon što je nasrnula na starletu Tamaru Đurić, koju šutnula nogom i gađala je tanjirom. Sekulićeva je nasrnula na Đurićevu nakon što je ona provocirala i rekla joj da je pacov.