Dejan Matić nije hteo da pomogne rođaku - "Znam da ima, ali nije hteo da mi da ni dinar!"

   Oglasio se rođak i otkrio sve!

Dejan Matić nije hteo da pomogne rođaku - Dejan Matić nije hteo da pomogne rođaku -
Celebrity
Dejan Matić nije hteo da pomogne rođaku - "Znam da ima, ali nije hteo da mi da ni dinar!"

   Oglasio se rođak i otkrio sve!

Samo za SCANDAL! rođak Dejana i Saše Matića tvrdi da se mnogo razočarao u Dekija! Naime, on ga je kao brata zamolio da mu izađe u susret i pozajmi 5.000 evra, međutim, Dejan mu je objasnio da ne voli da pozajmljuje novac!

Dejan Matić razočarao rođaka!

– Ja sam hteo sina da obradujem, da mu za punoletstvo kupim auto, pa sam se setio da Dekija. Blizak smo rod, ne bih ga ja zavrnuo, a znam da ima, međutim, nije hteo da mi da ni dinara – objašnjava rođak i nastavlja:

– Izvinio mi se i objasnio da su ga mnogi zeznuli i da je naučio lekciju, te da više nikome ne pozajmljuje. Čak ni Saletu koji mu je rođeni brat jednom prilikom nije hteo da pozajmi. To je neki njegov princip i šta ću, morao sam da ga razumem, mada zna on da ja ne bih, daleko bilo, ostao dužan i pravio se lud – priča rođak i za kraj kaže:

PROČITAJTE JOŠ: Kupite SCANDAL! Jelena Karleuša ne da Dušku da PRIĐE ĆERKAMA! Bogdana PLAČE NA SELU! Svaki dan zove Cecu i Anastasiju! Đorđe David otkriva: Ovako sam pobedio koronu! Đanijeva Slađa: Darko Lazić je mrtav za nas!

PROČITAJTE JOŠ: Mile Kitić krije da ima još jednu ćerku – Dobio je sa 20 godina sa prvom ženom!

PROČITAJTE JOŠ: Nada Topčagić umalo ostala bez muža! Proživela agoniju!

– Ali da ne grešim dušu, na kraju je ispao laf! Izvadio je 2.000 evra i rekao: Evo, ovo je od mene poklon za rođendan, pa se ti snađi i dodaj, ništa mi ne duguješ! A što se pozajmice tiče, više nikome ne pozajmljujem. Više puta sam se opekao i naučio se pameti – završava rođak za SCANDAL!