Darko Lazić, zbog zdravlja SINA, prekršio ZAKON!

   Za Alekseja sve!

Darko Lazić, zbog zdravlja SINA, prekršio ZAKON! Darko Lazić, zbog zdravlja SINA, prekršio ZAKON!
Celebrity
Darko Lazić, zbog zdravlja SINA, prekršio ZAKON!

   Za Alekseja sve!

Darko Lazić je priveden 29. aprila u mestu Subotište kod Brestača, jer je vozio „porše panameru“ bez vozačke dozvole. On je odmah priveden kod sudije za prekršaje u Rumi, gde je platio kaznu od 205.000 dinara. Pevač se sada oglasio i otkrio svoje razloge:

DARKO LAZIĆ: „SIN MI JE NAJVAŽNIJI NA SVETU!“

Moj Aleksej, koji ima jedanaest meseci, dobio je temperaturu, a baš tada kod kuće nije bilo nikog. Seo sam u auto i krenuo u Dom zdravlja u Pećince. Nisam osoba koja se bahati, ali kada je moj sin u pitanju, ne zanimaju me ni vozačka dozvola, ni policijski čas, on mi je najvažniji na svetu! – rekao je za Informer pevač i pojasnio:

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Ovo krije od Bobe: BRENA NOĆU IZVODI RITUALE! Anabela i Luna PRE ZADRUGE NAPRAVILE TAJNI PLAN! TANJI SAVIĆ MUŽ ODUZEO DECU! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! ekskluzivno donosi: P*rno slike Ive Grgurić!

PROČITAJTE JOŠ: Tanju Savić su PRIMORALI da se uda! Nikad nije VOLELA Dušana!

– Svi znaju da imam vozača, a kada on nije tu, vozi me supruga Marina. Tog dana je Aleksej dobio temperaturu, a namestilo se da Marina nije bila kod kuće, kao ni moj otac. Brat je bio negde na pecanju. U trenutku sam se uplašio i pomislio šta da radim. Uzeo sam Alekseja, stavio ga u auto i krenuo ka Domu zdravlja u Pećincima, koji je na samo desetak kilometara od moje kuće. Tada nije bio policijski čas, ali i da jeste, verujte, uradio bih isto, jer sina volim više od svega i za mene ne postoje prepreke kada je on u pitanju – naveo je Lazić.

„POLICAJCI SU ME ISPRATILI DO DOMA ZDRAVLJA“

Pevač je ispričao da je saobraćajcima koji su ga zaustavili rekao da zna da greši što vozi bez vozačke dozvole, ali da je to morao da uradi zbog zdravlja sina.
– Oni su onda krenuli sa mnom do Doma zdravlja u kom je lekar pregledao Alekseja. Doktor je zaključio da sin ima samo prolaznu temperaturicu. Posle sam, bez prisile, otišao u policijsku stanicu, a nakon toga i u sud, gde sam platio kaznu od 205.000 dinara – rekao je pevač i dodao:
– Moram da kažem da nisam bahat i da se nisam iz obesti vozikao kolima.

„ŠTA ĆU, SEDNEM U AUTO I KRENEM!“

Darko Lazić kaže da jedva čeka da prođe cela situacija sa koronavirusom, pa da ponovo dobije vozačku dozvolu, koja mu je oduzeta 2013. godine.
– Dešavalo se da niko nije tu i da zbog posla moram negde da idem. Šta ću, sednem u auto i krenem. Zbog toga se više puta dešavalo da budem uhvaćen i kažnjen, ali šta da radim, mene nema ko da izdržava. Zbog svega toga jedva čekam da položim vozački ispit. Inače, veoma sam dobar vozač i to mnogi mogu da potvrde – rekao je on.
Darko je pre ovoga priveden i 31. marta uveče kod Bogatića, jer je prekršio policijski čas. Bio je u „mercedesu“ sa dva prijatelja i svi su odmah odvedeni kod sudije za prekršaje. Pevač je tada kažnjen sa 150.000 dinara, pa je molio sudiju da mu omogući da to plati u ratama jer „zbog vanrednog stanja nigde ne peva i trenutno je u škripcu s parama!“ On je nakon toga izjavio da se nije bahatio sa drugarima, nego da su im se kola pokvarila i da su zbog toga samo 20 minuta zakasnili da se sklone sa ulice.