Scandal! PAPARACO! Darko Lazić promenio LIČNI OPIS! (FOTO)

   Neprepoznatljiv!

Scandal! PAPARACO! Darko Lazić promenio LIČNI OPIS! (FOTO) Scandal! PAPARACO! Darko Lazić promenio LIČNI OPIS! (FOTO)
Celebrity
Scandal! PAPARACO! Darko Lazić promenio LIČNI OPIS! (FOTO)

   Neprepoznatljiv!

Popularni pevač Darko Lazić pre tri meseca podvrgao se hirurškoj intervenciji uz pomoć koje mu je smanjen želudac. To je uradio kako bi se rešio viška kilograma, a do danas je uspeo da smrša preko 40 kilograma što se i vidi na fotografijama koje je snimio paparaco Scandala!. Svi su iznenađeni kako njegovom novom kilažom, tako i frizurom.

Darko Lazić se strogo pridržava dijete!

Podsetimo, krajem januara Darko Lazić je smanjio želudac kako bi smršao, jer su kilogrami ugrožavali zdravlje. On je posle intervencije bio na posebnom režimu ishrane i kako je sam priznao slabije jede i korigovao je ishranu.

– Do juče sam smeo samo supu proceđenu, četiri kašike i to je kraj. A od juče kašice za bebe. Zamišljam da je kašica slaninica – otkrio je Lazić nedavno

Ova vest je podigla veliku prašinu u javnosti. Pevač nije bio sam u svemu tome, već mu je velika podrška bila njegova verenica Marina Gagić sa kojom Darko ima sina Alekseja. Ona je, čak, išla korak dalje i pribegla uceni kako bi smršao i prestao da konzumira alkohol.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Brat Šaulića otkriva: Šaban mi se javlja sa onog sveta i plače! Breninog sina JURI POLICIJA! Ovi pevači KRIJU KORONU! Šijan ŽENI sestru Cecine snajke

PROČITAJTE JOŠ: Kristijan Golubović ulazi u Zadrugu? „Danas imamo sastanak, daju mi šansu da…“ (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Srpska manekenka prolazi kroz pakao – ZAROBLJENA u Indiji sa još 50 SRBA! „Plašim se, ovde je lov na belce!“

–  Milion puta ga je opominjala da mora da pazi na sebe, da se odmara, da pazi šta jede, da ne konzumira alkohol više, Darko se složi, a onda nastavi po svom. Ona se nadala da će se malo skrasiti kada dođe sin u kuću, ali Darko kao da je nepromenljiv – rekao je izvor blizak Darku i Marini za „Scandal“.

–  Kada je videla kuda to vodi, rekla mu je: “Dosta sam te trpela. Tvoje ponašanje je nedopustivo. Ako nisi dobar za sebe, nisi dobar ni za mene i dete. Prestani da se igraš sa životom i pod hitno sredi ishranu. Ne mogu da te gledam kako se uništavaš”. On je prvo negirao da je njegovo ponašanje toliko loše, a kada je video koliko Marinu sve to potresa, obećao joj je da će dati sve od sebe i da je neće razočarati – dodao je izvor.