Darko Lazić progovorio o svadbi sa Marinom! Nakon 13 prekršaja i kazne od 80.000 rešio da se skrasi!

   Staje na ludi kamen!

Darko Lazić progovorio o svadbi sa Marinom! Nakon 13 prekršaja i kazne od 80.000 rešio da se skrasi! Darko Lazić progovorio o svadbi sa Marinom! Nakon 13 prekršaja i kazne od 80.000 rešio da se skrasi!
Celebrity
Darko Lazić progovorio o svadbi sa Marinom! Nakon 13 prekršaja i kazne od 80.000 rešio da se skrasi!

   Staje na ludi kamen!

Kao bomba je odjeknula vest u medijima da je Darko Lazić prekršio meru zabrane kretanja za vreme policijskog časa. Zbog ovog prekršaja folker je morao da plati kaznu od 80.000 dinara.

Darko Lazić se pokajao jer je prekršio meru zabrane kretanja!

Pevač se pokajao što je sebe doveo u tu situaciju i istakao je da je slučajno napravio ovaj prekršaj. Nakon ove neprijatne situacije, Darko Lazić je rešio da ode u Brestač i da tamo provodi vreme sa porodicom za vreme izolacije.

– Kažete da pravim ponovo prekršaje, ali ne reći ću vam da ne pravim. To što imam 13 prijava, kako vi tvrdite, za to ne znam na koje mislite. Ne vozim auto bez dozvole, imam vozača koji me vozi – tvrdi Darko, a poslednji u nizu prekršaja bio je onaj kada ga je policija uhvatila na ulici za vreme policijskog časa.

– Tako je, zaustavila je policija mog prijatelja i mene. Malo smo zakasnili kada je bio policijski čas. Platili smo kaznu. Više nećemo činiti takve greške. Ovo se dogodilo slučajno – priznao je pevač.

PROČITAJTE JOŠ: Lepa Lukić PLAČE danima – Plaši se da će joj volonteri UKRASTI PARE I ZLATO! Ostala bez hrane u izolaciji?!

Nedavno je imao operaciju želucu i nakon nje se pridržava strogog režima ishrane, te je uspeo znatno da smanji svoju kilažu.

Darko Lazić smršao 40 kilograma!

Skinuo sam preko 40 kilograma za manje od dva meseca. Zasad je toliko, ali idemo lagano dalje. U planu imam da skinem jo 30 kilograma, što je ukupno 70. Verujte da nije nimalo lako, pogotovo što je to režim ishrane na koji treba da se priviknete – izjavio je Lazić koji se nije potpuno oporavio od teške saobraćajke koju je imao 2018. godine.

View this post on Instagram

?????

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on

– Nisam se u potpunosti oporavio, imam još uvek tegobe jer me noga muči. Kako skidam kilograme, onda postaje sve lakše. Verujem da će se, kada budem u potpunosti smršao, sve vratiti na svoje – priča pevač.

PROČITAJTE JOŠ: Sofija Milošević osvojila srca bogatih sportista! OVO su sve njene ljubavi – teniseri, fudbaleri, vaterpolisti!

Darko Lazić je imao u planu da napravi svadbeno veselje u maju, ali je taj događaj morao da se odloži zbog vanrednog stanja. Folker koristi ovo vreme da se posveti svojoj verenici Marini Gagić.

– Sređujemo kuću, najviše se time bavimo u poslednje vreme. Najveća preokupacija nam je dete. Iskreno, dobro je došla izolacija da se više zbližimo. Zato kažem: ljudi, ostanite kod kuće. Što pre da se svi oporave i da se ovo završi, pa da možemo da držimo koncerte i da pevamo zajedno – priča pevač koji otkriva da će sa Marinom uskoro pokrenuti biznis:

View this post on Instagram

Kroz sljivike i livade??

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on

– Marina čuva dete, nije zaposlena. Planira da se zaposli, a imamo u planu da otvorimo porodični biznis – priča Darko Lazić.

Sa bivšom ženom, Anom Sević je u dobrim odnosima zbog ćerke Lorene!

– U korektnim smo odnosima. Mi komuniciramo oko Lorene i to je to. Smatram da dete treba da ima sve što mu je potrebno, a da nas dvoje možemo da budemo razumni zbog sreće našeg deteta i da imamo pristojan odnos. Svako od nas dvoje ima svoje živote, a bitno je da smo uspeli posle razvoda da nađemo zajednički jezik – kaže Lazić.

Darko Lazić je poznat kao ljubitelj tetovaža, a neke je posvetio deci. Najvažnije mu je da se njih dvoje vole.

PROČITAJTE JOŠ: Aca Lukas progovorio! Sve o Sonji, ljubavi i mržnji stalo je u nekoliko redova!

– Ni sam ne znam koliko imam tetovaža. Nisam brojao, volim tetovaže i neću stati. Želim još da se išaram jer volim to. Ne tetoviram se bezveze, svaka ima svoje značenje. Dve omiljene tetovaže su mi datumi rođenja moje dece Lorene i Alekseja. Sada sam istetovirao ime sina, a za koji dan ću istetovirati ime ćerke. Lorena i Aleksej su se upoznali, Lorena ga obožava i pazila ga je kada je bila kod nas. Super će se slagati – rekao je Darko Lazić za Blic.