Marina Gagić izgubila bebu? Darko Lazić neutešan!

   Za sve je kriv virus?

Marina Gagić izgubila bebu? Darko Lazić neutešan! Marina Gagić izgubila bebu? Darko Lazić neutešan!
Celebrity
Marina Gagić izgubila bebu? Darko Lazić neutešan!

   Za sve je kriv virus?

Darko Lazić izgleda nikako ne može da pobegne od loših događaja koji ga iznova prate.

Anastasija Ražnatović nikad iskrenija! Otkrila sve detalje iz spavaće sobe!

Stevan Piale, glavni junak serije „Igra sudbine“ priznaje: Odradio sam sve u pravo vreme!

Dragana Mirković PRESREĆNA! Van Dam poslao emotivnu poruku njoj i Toniju!

Darko Lazić ne može da se izbori za nedaćama?!

Kako se priča među meštanima Brestača, rodnog sela Darka Lazića, njegova verenica Marina Gagić nedavno je, navodno, izgubila bebu na samom početku trudnoće! Naime, za sve je kriv opasan virus koji je Marinu uhvatio, pa je, nažalost, imala spontani pobačaj! To pak nije bila korona, već običan grip, ali je to svakako bio jak udarac i za Laziće, i za Gagiće.

– Ne znam u šta da verujem kada je ta priča u pitanju – započinje komšija iz Brestača i nastavlja:

– Marinina majka, Darkova tašta, hvalila se da će dobiti još jedno unuče, pa nisam bio siguran da li ona to priča jer Dare i Marina planiraju još dece ili je ona već bila trudna. Međutim, ubrzo nakon toga pročulo se da je Marina bila na infuziji zbog jake prehlade koju je negde pokupila kada je išla s Daretom u Beograd – objašnjava komšija i dodaje:

– Kažu da je jedva preživela i da je bila mnogo slaba i iscrpljena od temperature i bolova u rukama, nogama, kostima. Priča se i da je morala nekoliko dana da leži u bolnici dok nije malo ojačala. Posle toga su ovde kod nas komšinice pričale da je Marina baš tada imala pobačaj, kažu da su joj viđale tu majku kako dolazi sva uplakana i zabrinuta. E sad, ubio me Bog da li je dete stvarno zatrudnelo ili to ovde žene pričaju napamet po selu, znate kakve su, nemaju pametnija posla! Kažu i da je zbog toga Darko bio utučen i uplakan i da ga je to baš potreslo. Trudio se da ostane pribran i da ne paniči, pa je pred Marinom bio jak i pozitivan, sa ciljem da nju umiri i uteši, ali nije mu bilo lako! Opet, naglašavam, tim babama sve treba s rezervom uzeti, tako da je Marina možda i bila trudna i to samo neke dve nedelje, a možda se dete samo prehladilo, a ovde su sve babe preuveličale. U svakom slučaju, Bogu hvala da je naša Marina sad bolje, sve i ako je imala spontani, biće dece, mladi su oboje. A i pametnije im je da se strpre sad dok je ovo ludilo na snazi sa epidemijom. Samo im još fali da, ne daj Bože, zakači taj virus, tu koronu, ubio je Bog da je ubio – završava komšija iz Brestača.

Inače, jedan od najgorih udaraca za svaku ženu jeste spontani pobačaj i može da izazove dugu patnju i depresiju. Mnoge pevačice sa estrade su ga doživele – Ivana Selakov, Jelena Karleuša, Slađa Alegro i mnoge druge, pa je Darka i to umirilo budući da se takve stvari, nažalost dešavaju, ali sve te žene su se kasnije, Bogu hvala, ostvarile kao majke.