Novi estradni RAT: Dara Bubamara isprozivala Vesnu Zmijanac - "Ona ima gore slike i klipove od mene!”

   Žestoko!

Novi estradni RAT: Dara Bubamara isprozivala Vesnu Zmijanac - Novi estradni RAT: Dara Bubamara isprozivala Vesnu Zmijanac -
Celebrity
Novi estradni RAT: Dara Bubamara isprozivala Vesnu Zmijanac - "Ona ima gore slike i klipove od mene!”

   Žestoko!

Izgleda da Dara Bubamara ne propušta baš ni jednu priliku da javno prozove svoju koleginicu Vesnu Zmijanac sa kojom je navodno u odličnim odnosima.

Dara Bubamara je nije štedela!

– Ne uzbuđujem se ja što svi objavljuju moje gole fotografije. Strava izgledam, ali me nervira što ne pišete da sam ih slala svom bivšem mužu, nego izmišljate neke fudbalere koje i ne poznajem. Pa i Vesna Zmijanac ima još gore slike i klipove od mene. – rekla je Dara, a ekipa TOP Gossipa pozvala je Vesnu  je objasnila kako stoje stvari:

PROČITAJTE JOŠ: Kupite SCANDAL! Jelena Karleuša ne da Dušku da PRIĐE ĆERKAMA! Bogdana PLAČE NA SELU! Svaki dan zove Cecu i Anastasiju! Đorđe David otkriva: Ovako sam pobedio koronu! Đanijeva Slađa: Darko Lazić je mrtav za nas!

PROČITAJTE JOŠ: Mile Kitić krije da ima još jednu ćerku – Dobio je sa 20 godina sa prvom ženom!

PROČITAJTE JOŠ: Relja bejbi situje dok je Nikolija u karantinu! (FOTO)

– Ne znam šta Dara ima protiv mene i kakav problem između nas. Znate kako kažu Svako traži saučesnika u svom nedelu. Kad god je vidim, uglavnom se srećemo na aerodrumu uvek mi se obraduje i Bog zna kako javi. Šta više mislim da smo u odličnim odnosima, ali možda ona ne misli tako. Daleko sam ja od neke svetice, pa ne mogu nikome ni da sudim, svako živi ovaj život onako kako misli da je najbolje za njega, to poštujem.

– Kakve god slike ili klipove da imam to je moja lična stvar, bar nikada nisam ništa krila i negirala. Vidim stalno u nekim novinama i na portalima Dara rekla ovo, izavila ono. Ne znam zašto bi se ona okomila na mene, sad je tu pitanje da li je stvarno ona, svi znamo kako funkcionišu stvari na estradi. Kako god bilo Dara mi je draga, cenim je kao pevača, a šta se piše i šta se priča nema ni veze. Kada bude stala ispred mene i rekla mi zaista sve što je navodno izjavila onda mogu da kažem da imamo problem. -rekla je Vesna Zmijanac.