Danijel Đurić VRAĆA stare hitove! "Budite kreativni u IZOLACIJI!"

   Pametno koristi izolacciju

Danijel Đurić VRAĆA stare hitove! Danijel Đurić VRAĆA stare hitove!
Celebrity
Danijel Đurić VRAĆA stare hitove! "Budite kreativni u IZOLACIJI!"

   Pametno koristi izolacciju

Danijel Đurić uživa sa sinčićem

Kao i mnoge javne ličnosti i Danijel Đurić uglavnom provodi izolaciju uz muziku, komponovanje i pevanje. S obzirom da je bio poslovno dosta zauzet i da je pre nekoliko meseci postao i otac, pitali smo ga kako se navikao na karantin i kako podnosi celu situaciju.

PROČITAJTE JOŠ Soraja jača i od korone! Ne pomera datum venčanja, briga je za epidemiju!

PROČITAJTE JOŠ Brankica Sebastijanović isprozivala Bikovića! Ovim rečima ga ukanalila?!

PROČITAJTE JOŠ Ljuba Aličić opleo po Laziću! Izneo ŠOKANTNE detalje o pevaču!

Iskren da budem trudim se da što više vremena provodim sa svojim malim sinom koji uskoro puni šest meseci. Devojka Kristina i ja smo trenutno njemu najposvećeniji, što je i normalno. Na neki način mi, za sada, sve ovo prija jer inače dosta radim na raznim projektima. Nisam često kod kuće i nemam vremena za mnoge stvari za koje sada imam. Ono što je u ovom trenutku najbitnije, jeste da poslušamo savete vlasti i pridržavamo se karantinu. Nije lako, ali nije ni toliko teško, ako shvatimo da su ljudski životi i zdravlje u pitanju.

– Trudim se da mi vreme prođe tako što pevam, sviram, komponujem i igram se sa sinčićem. Rešio sam da posle vanrednog stanja povratim malo svoje stare velike hitove kako bi i nova generacija mogla da ih čuje. To su uglavnom pesme koje su izdate pre desetak godina i više. Već sam počeo neke klipove da izbacujem na youtube i na svoje društvene mreže kako bih i samim tim pozvao ljude da ostanu kod kuće, budu kreativni i iskoriste izolaciju za neke pametne stvari – poručio je Danijel za portal Scandal.rs.

Poslušajte Danijelovu „Želju jedinu“