Dalila i Dejan otvorili vrata svog doma - KAMIN u dnevnoj sobi, ŠANK u kuhinji, a OVO je posebna prostorija za NJU! (FOTO)

   Prizor koji ostavlja bez daha!

Dalila i Dejan otvorili vrata svog doma - KAMIN u dnevnoj sobi, ŠANK u kuhinji, a OVO je posebna prostorija za NJU! (FOTO) Dalila i Dejan otvorili vrata svog doma - KAMIN u dnevnoj sobi, ŠANK u kuhinji, a OVO je posebna prostorija za NJU! (FOTO)
Celebrity
Dalila i Dejan otvorili vrata svog doma - KAMIN u dnevnoj sobi, ŠANK u kuhinji, a OVO je posebna prostorija za NJU! (FOTO)

   Prizor koji ostavlja bez daha!

Dalila i Dejan Dragojević upoznali su se u rijaliti programu „Parovi“ i tada su osvojili srca publike svojom ljubavnom romansom. Ubrzo su stali na ludi kamen i rešili da otpočnu zajednički život. Takođe, oni su sojim učešćem obeležili i treću sezonu rijaliti programa „Zadruga“.

Dalila i Dejan uredio je dom po poslednjoj modi!

Bračni par Dragojević je po prvobitnom platu trebalo da živi u Veterniku, gde živi Dejanova majka, Biljana Dragojević, ali prema njihovoj priči ona nije bila saglasna sa ovom idejom. Potom su odlučili da odu u Bosnu i da tamo sagrade svoje ljubavno gnezdo.

PROČITAJTE JOŠ: Keba pod punom zaštitnom opremom izveo psa u šetnju! U OVAKVOM izdanju niste imali prilike da ga vidite! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Viki ne mrda nigde bez Tašketa! Ljubav je to! (PAPARACO FOTKE)

PROČITAJTE JOŠ: Saša Kovačević i đubre baca sa stilom! Kao na modnoj pisti! (PAPARACO FOTKE)

Izgradnju kuće su završili za godinu dana, a enterijer su uredili po poslednjoj modi. Mnogi bi im pozavideli na ovakvom domu.

U njihovom ljubavnom gnezdu dominiraju bela i siva boja, a evidentno je da je uređeno sa puno stila i ukusa.

Dalila i Dejan ponosno dele kutke iz svog doma, te njihovi pratioci mogu da vide da ima šank u kuhinji, kamin u dnevnoj sobi, itd…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on

Dalila i Dejan su više puta istakli da su novac osvojen u rijaliti programu „Parovi“ uložili kako bi izgradili ovaj lep, porodičan dom. Mnoge dame su primetile da Dalila ima mali ženski kutak, koji je se namenjen za njeno šminkanje i ulepšavanje.