Ceca vrti novac i dok sedi u vili! Od ovog biznisa DOBIJA 150.000 evra godišnje!

   Ceca - u svom stilu....

Ceca vrti novac i dok sedi u vili! Od ovog biznisa DOBIJA 150.000 evra godišnje! Ceca vrti novac i dok sedi u vili! Od ovog biznisa DOBIJA 150.000 evra godišnje!
Celebrity
Ceca vrti novac i dok sedi u vili! Od ovog biznisa DOBIJA 150.000 evra godišnje!

   Ceca - u svom stilu....

Ceca Ražnatović na Jutjubu godišnje zarađuje 150.000 evra! Folk zvezda je postala rekorderka u regionu – prva je pevačica koja na tom video-servisu ima milion pratilaca, a njeni snimci ukupno imaju čak milijardu i po pregleda!

Ceca zna znanje!

Upravo zbog tog rekorda Ražnatovićeva i u doba korone dobro zarađuje.

PROČITAJTE JOŠ: Teodora Džehverović bacila oko na našeg glumca?! Šta bi sa Anđelom?

– Ceca je svoj Jutjub kanal otvorila 2012. godine i na njemu ima sve svoje spotove, ali i razne intervjue, čak i snimak svoje svadbe sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Svi ti snimci imaju milionske preglede, a najpopularnija joj je pesma „Trepni“ iz 2016, koja ima čak 68 miliona pregleda – priča za Informer izvor blizak pevačici i dodaje:

View this post on Instagram

?

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

 

– Ceca nije potpisivala ugovore ni sa jednom produkcijom, kao što je uradila većina njenih kolega, pa ni sa kim ne mora da deli prihod. Jutjub nesponzorisanim kanalima, kakav je Cecin, zaradu isplaćuje na kraju godine. Tako je Ceca u poslednje tri godine zarađivala godišnje oko 100.000 evra, a kako joj je popularnost porasla, poslednji put joj je na račun uplaćeno više od 150.000 evra!

PROČITAJTE JOŠ: Severina Kojić PRIVEDENA! Evo zašto se spremala da NAPUSTI Beograd!

Cecine pesme slušaju se u celom svetu, pa joj je zarada zagarantovana.

– Cecini snimci su hit širom sveta, gde god ima naših ljudi. Nedavno je proslavila milion pratilaca na Jutjubu, a njeni snimci do juče ukupno imaju 1.527.018.232 pregleda – priča pevačicin prijatelj i dodaje da je Ceca odbila da postane vlogerka iako bi tako mnogo više zarađivala.

PROČITAJTE JOŠ: Gagijeva sestra otkriva: „Lažu da je Nina kod Andreja! Devojčica od 15 godina živi sa dečkom sama u stanu!“

– Ćerka Anastasija ju je ubeđivala da i sama snima videe za Jutjub, ali Ceca neće ni da čuje za to. Takođe je odbila i mnoge firme koje su joj nudile dobre honorare da ih reklamira na svom kanalu. Želi da zarađuje isključivo preko svojih pesama, spotova, gostovanja u emisijama i snimaka nekih privatnih veselja. Ako se ova tendencija nastavi, dogodine će sigurno zaraditi minimum 200.000 evra! – završava priču izvor za Informer.

View this post on Instagram

Moje? Krv nije voda!?

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Ceca Ražnatović je po broju pratilaca na Jutjubu daleko ispred svojih kolega.

Severina Kojić ima 605.000 pratilaca, Aca Lukas 336.000, Seka Aleksić 326.000, Dragana Mirković 235.000, Zdravko Čolić 228.000, Jelena Karleuša 208.000, Maja Berović 193.000, Marija Šerifović 181.000, Dara Bubamara 129.000…

 

Jedina koja pokušava da se približi Ceci je Severina, koja je tokom izolacije postala vlogerka, pa svake subote iz kuće svog svekra Dragana Kojića Kebe vodi emisiju „Seveteve“.

VIP Radarinstagram printscreen